Πρωτοχρονιά Νατάσα Παζαΐτη – Κώστας Καραμανλής: Πρωτοχρονιά με τα δίδυμα παιδιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοχρονιά Νατάσα Παζαΐτη – Κώστας Καραμανλής: Πρωτοχρονιά με τα δίδυμα παιδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πρωτοχρονιά Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Ρεβεγιόν με τα 17χρονα δίδυμα Αλίκη και Αλέξανδρο κάνουν ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του

01.01.2021 | 09:19

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί με τα δύο δίδυμα τέκνα τους κάνουν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη. Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του φόρεσαν τα γιορτινά τους και μαζί με τα δυο δίδυμα 17χρονα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, πόζαραν χαμογελώντας μπροστά στο στολισμένο δέντρο τους. “Καλή Χρονιά! Υγεία, Αγάπη και Οικογενειακή Ευτυχία σε όλους!” έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Παζαΐτη στη λεζάντα της οικογενειακής τους φωτογραφίας.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 21 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.

Πρωτοχρονιά: Η φωτογραφία που ανέβασε η Νατάσα Παζαΐτη
Δείτε ακόμη
Μια νύχτα που θα θυμόμαστε για πάντα – Άδειοι δρόμοι, γεμάτοι ουρανοί
«I will survive» στη Νέα Υόρκη, κόσμος στην Ουχάν, μια κανονική Πρωτοχρονιά στη Νέα Ζηλανδία
364 κρούσματα στην Αττική – Ο χάρτης των κρουσμάτων
Exit mobile version