Κωστόπουλος – Λιόλιου Ντουμπάι: Πρωτοχρονιά στο εξωτικό Nammos

LIFESTYLE

Κωστόπουλος – Λιόλιου Ντουμπάι: Πρωτοχρονιά στο εξωτικό Nammos

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κωστόπουλος - Λιόλιου Ντουμπάι: Το ερωτευμένο ζευγάρι που έχει 40 χρόνια διαφορά, περνάει αξέχαστες στιγμές

01.01.2021 | 16:05

Μαζί, απολαμβάνοντας ένα υπερθέαμα στο Ντουμπάι, υποδέχθηκαν το 2021 Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου. Η είδηση πως ο γνωστός παρουσιαστής και η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες, με την αποκάλυψη πως κάνουν μαζί διακοπές στο Ντουμπάι να γίνεται μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», είπε για τον 66χρονο Πέτρο Κωστόπουλο, η παρουσιάστρια του Happy Day.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε χθες το βράδυ την έλευση του 2021 στο Nammos Dubai όπου διοργανώθηκε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με πλήθος γνωστών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Σιαννίδης, η Σοφία Χαρμαντά αλλά και η Ιωάννα Μπέλα. Παράλληλα, στην σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή, για να τραγουδήσει και ο Στέφανος Κορκολής.

Κατερίνα Λιόλιου: Το βίντεο του Πέτρου Κωστόπουλου

Κι ενώ η Κατερίνα Λιόλιου έχει κάνει πολλές αναρτήσεις από το ταξίδι της στο Ντουμπάι, στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πιο φειδωλός. Ωστόσο, σε ένα Instastory του έδειξε την τραγουδίστρια να χορεύει μπροστά του, αν και λίγο αργότερα, το «κατέβασε».

Η Κατερίνα Λιόλιου

Ο Χάρης Σιαννίδης με την Σοφία Χαρμαντά

Και η Ιωάννα Μπέλλα

Η γνωριμία

H 26χρονη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Λιόλιου που έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική και πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «The Voice» είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο OPEN, την άνοιξη του 2019.

Exit mobile version