Κικίλιας – Μπαλατσινού Πρωτοχρονιά: Ευχές από το τρισευτυχισμένο ζευγάρι

LIFESTYLE

Κικίλιας – Μπαλατσινού Πρωτοχρονιά: Ευχές από το τρισευτυχισμένο ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κικίλιας - Μπαλατσινού Πρωτοχρονιά: Η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε με μια εικόνα της θάλασσας στην Πάτμο και μια φράση από τον Απόστολο Παύλο

01.01.2021 | 20:09

Μία εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, και τα δύο σκυλιά τους ανήρτησε στο Facebook ο Βασίλης Κικίλιας, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά», ανέφερε ο υπουργός Υγείας στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο Βασίλης Κικίλιας γίνεται πατέρας για πρώτη φορά ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ευχές και από την Τζένη

Η Τζένη Μπαλατσινού, με μια ανάρτηση που κρύβει βαθιά πίστη και συγκίνηση η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε ένα μήνυμα αγάπης με τα πιο θερμά λόγια που έχουν γραφτεί ποτέ για την Πρωτοχρονιά. Στην ανάρτησή της ο σύζυγός της, Υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας έγραψε το όνομά της βάζοντας και μια καρδιά και θέλοντας να δείξει την αγάπη που τους ενώνει και την οικογενειακή τους ευτυχία που συμπληρώθηκε από τον πέντε ημερών γιό τους.

 Τι σημαίνει η ανάρτησή της

“Η αγάπη πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει..” Καλή Χρονιά σε όλες & σε όλους! Μια φράση από την Α’ προς Κορινθίους επιστολή του Απόστολου Παύλου για την αγάπη όπως είναι ευρύτερα γνωστή γράφει ανάμεσα σε άλλα: Η αγάπη μακροθυμεί, είναι γεμάτη καλοσύνη· η αγάπη δεν είναι ζηλότυπη, δεν μεγαλαυχεί, ούτε επαίρεται, δεν ασχημονεί, δεν είναι εγωιστική, δεν είναι ευερέθιστη, δεν θυμάται το κακό, δεν χαίρεται με την αδικία, μετέχει όμως στη χαρά για το ορθό· όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, για όλα ελπίζει, όλα τα υπομένει.

Δείτε ακόμη

 

Exit mobile version