Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Βασίλης – Λαμία: Πέθανε στα 48 του χρόνια ο Νίκος Σπανός
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Βασίλης – Λαμία: Πέθανε στα 48 του χρόνια ο Νίκος Σπανός

Άγιος Βασίλης - Λαμία: "Έφυγε" την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την ώρα που μοίραζε δώρα

Συγκλονισμένη είναι η Λαμία από τον θάνατο του 48χρονου Νίκου Σπανού, που κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες ήταν ο Αι- Βασίλης που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου. Είκοσι λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή ο γνωστός και αγαπητός Λαμιώτης. Το πολύ αγαπητό παιδί του Δήμου Λαμιέων, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τις εκδηλώσεις της Λαμίας και όλης της Φθιώτιδας, έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, όπως γράφει το Lamiareport.

Ο Νίκος Σπανός, μοίραζε μόνο χαρά και γέλιο, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της Λαμίας, όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και Διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Ο 48χρονος Νίκος αφήνει πίσω τα δύο αγαπημένα του παιδιά. Τον Δημήτρη 19 ετών και τον Αποστόλη 15 ετών. Η κηδεία του Νίκου Σπανού έγινε σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021, στις 4:00 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Νίκος Σπανός Άγιος Βασίλης Λαμίας Νίκος Σπανός Άγιος Βασίλης Λαμίας
Δείτε ακόμη
Ξανά αρνητική πρωτιά για την Αττική με 210 κρούσματα
Ευχές από τη Μαρέβα με ένα υπέροχο γαλλικό τραγούδι
Πρωτοχρονιά με 597 νέα κρούσματα – 43 οι νεκροί
Λάρισα: Σκοτώθηκε 19χρονη μπροστά στον φίλο της, στο πρώτο τροχαίο δυστύχημα του 2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις