Άγιοι Βασίληδες – νοσοκομείο: Πυροσβέστες και ξωτικά μοίρασαν δώρα στο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Βασίληδες – νοσοκομείο: Πυροσβέστες και ξωτικά μοίρασαν δώρα στο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγιοι Βασίληδες - νοσοκομείο: Οι πυροσβέστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες και ξωτικά, κατέβηκαν με σχοινιά από την ταράτσα του επταώροφου κτιρίου στα μπαλκόνια των θαλάμων, μοιράζοντας δώρα, αλλά και χαρά στους ασθενείς

01.01.2021 | 10:01

Άγιοι Βασίληδες ντύθηκαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι άνδρες της ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου ΠΥΣ και κατέβηκαν στα μπαλκόνια των κλινικών, από όπου μοίρασαν δώρα στους ασθενείς του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα! Μέσα στους σάκους τους είχαν συμβολικά δώρα που τα έδωσαν από τα μπαλκόνια στους ασθενείς του νοσοκομείου. Όπως αναφέρει το Best News, η ξεχωριστή αυτή “αποστολή” ξεκίνησε από το πίσω μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στην πλευρά επί της οδού Φλέμινγκ. Μετά την ολοκλήρωσή της “αποστολής”, η εκδήλωση συνεχίστηκε με εορταστικές μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων, στην είσοδο του 7ορόφου κτιρίου, όπου προσφέρθηκαν αναμνηστικά γούρια και κεράσματα χορηγία πατρινών επιχειρήσεων. Η εκδήλωση έγινε από τη διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Και στο ΠΑΓΝΗ

Χαμόγελα προκάλεσε στα παιδιά και στο ΠΑΓΝΗ ο Άγιος Βασίλης. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε με σχοινιά από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και από μπαλκόνι του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου. Μοίρασε ευχές για χρόνια πολλά και δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται και βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους.

Ο Άγιος Βασίλης εισέπραξε χειροκροτήματα και χαμόγελα, ενώ πολύς κόσμος παρακολούθησε τα όσα διαδραματίζονταν στο προαύλιο και στα μπαλκόνια του κτηρίου της Παιδοαιματολογικής και Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Με ένα πανό που έγραφε «Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε όρθιους. Δεν πιστεύαμε στους ήρωες μέχρι που γνωρίσαμε εσάς…» έστειλαν μήνυμα εμψύχωσης και θάρρους στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία είχε η 7η ΥΠΕ Κρήτης και υλοποίησε για μια ακόμη χρονιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου με την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμινω».

Βόλτα με το… έλκηθρο!

Δύο «Άη Βασίληδες» επάνω σε ένα έλκηθρο αντίκρισαν την Πέμπτη όσοι έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Καβάλας, τραβώντας τα βλέμματα και σκορπώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά» φώναζαν επάνω από το έλκηθρο το οποίο έπαιζε παράλληλα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ μοίρασαν και λιχουδιές σε παιδιά.   Οι δύο Άη Βασίληδες δεν ήρθαν από τον Βόρειο Πόλο αλλά από την περιοχή του Αμυγδαλεωνα και βρέθηκαν για αρκετή ώρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους βγήκαν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ή για μια σύντομη βόλτα να τους απολαύσουν.

Exit mobile version