Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και διάβασμα: Ποιο βιβλίο ταιριάζει στο καθένα
PLUS

Ζώδια και διάβασμα: Ποιο βιβλίο ταιριάζει στο καθένα

Ζώδια και διάβασμα: Προτείνουμε βιβλία που οι ήρωες και η γραφή τους ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.

Έχεις όρεξη για διάβασμα αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι βιβλίο να διαβάσεις. Προτείνουμε βιβλία που οι ήρωες και η γραφή τους ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.

Κριός

Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που δεν τα βάζει με τίποτα κάτω, επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις και ξέρει ότι μπορεί να περάσει το δικό του κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Και μόνο ο τίτλος «Ο κόσμος στα μέτρα του» είναι λες και γράφτηκε για σένα. Το νέο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Δίδυμοι

Η διττή φύση του ζωδίου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να εκφραστεί μέσα από ένα βιβλίο που μιλάει για έναν άνθρωπο που ταλανίζεται ανάμεσα σε δύο φύλα. Το «Middlesex» τo βραβευμένο best seller του Ελληνοαμερικάνου Jeffrey Eugenides κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Libro και διαβάζεται με μια ανάσα.

Κοπέλα διαβάζει βιβλίο

Καρκίνος

Ευαίσθητη σε σημείο υπερβολής, ευπροσάρμοστη σε νέα περιβάλλοντα, ανώριμη σαν παιδί. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνει και η Αλίκη που στην περιπλάνησή της στη χώρα των Θαυμάτων, όπως την περιέγραψε στο κλασικό του αριστούργημα ο Lewis Caroll, καταφέρνει να γυρίσει σπίτι γεμάτη νέες εμπειρίες.

Παρθένος

Λειτουργείς με το μυαλό, μόνο. Ή έτσι φαίνεται στους άλλους. Ένα έξυπνο νοητικό παιχνίδι βρίσκεται στον πυρήνα του μυθιστορήματος «Τι είδε η γυναίκα του Λωτ;» της Ιωάννας Μπουραζοπούλου αλλά παράλληλα σιγοβράζουν κρυμμένα μυστικά που απαντούν στο ερώτημα του τίτλου. Από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Τοξότης

Ενθουσιάζεσαι εύκολα και βαριέσαι εξ ίσου εύκολα και δεν αφήνεις κανένα να περιορίσει το ελεύθερο πνεύμα σου. Το ημερολόγιο του Alain De Botton, του μοναδικού συγγραφέα που φιλοξενήθηκε επί μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Χίθροου, σφύζει από ζωή και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Το «Μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Κοπέλα διαβάζει βιβλίο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις