Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3: Είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο;
LIFESTYLE

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3: Είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο;

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3: Δείτε τη δημοσίευση της Παρασκευής Κερασιώτη στο Instagram

Την Παρασκευή Κερασιώτη και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο τους γνωρίσαμε μέσα από το φετινό GNTM. Και οι δύο παίκτες από την αρχή είχαν εντυπωσιάσει τους κριτές. Ο Ανδρέας μάλιστα είχε αποκτήσει τον τίτλο του φαβορί από νωρίς. Η Παρασκευή μπορεί να αποχώρησε κάποια στιγμή από το παιχνίδι, ωστόσο επέστρεψε πολύ πιο δυνατή. Και οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, με τον Ανδρέα να παίρνει την 3η θέση και την Παρασκευή να παίρνει τη 2η.

Το GNTM όμως τελείωσε και οι παίκτες έχουν συνεχίσει κανονικά τις ζωές τους κάνοντας αυτό που θέλουν περισσότερο. Μετά το τέλος του ριάλιτι έχουν ξεσπάσει αρκετές φήμες για σχέσεις των παικτών. Η μόνη πραγματική σχέση που έχουμε μέχρι στιγμής είναι αυτή του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης. Μια από τις φημολογούμενες σχέσεις είναι αυτή της Παρασκευής και του Ανδρέα.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Παρασκευή Κερασιώτη με τους διαδικτυακούς της φίλους σε δημόσιο διάλογο που άνοιξε μαζί τους μέσω του Instagram. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο νεαρά μοντέλα είχαν έρθει πολύ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του GNTM, είναι όμως αυτό το δέσιμο ικανό για να γεννηθεί ένας νέος έρωτας;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Παρασκευή η σχέση της με τον Ανδρέα περιορίζεται σε φιλικό επίπεδο. «Παιδιά όχι είναι φίλος μου», απάντησε χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν είναι ζευγάρι.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις