Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λιόλιου – Πέτρος Κωστόπουλος: Από την πρώτη γνωριμία, στη σχέση
LIFESTYLE

Κατερίνα Λιόλιου – Πέτρος Κωστόπουλος: Από την πρώτη γνωριμία, στη σχέση

Κατερίνα Λιόλιου - Πέτρος Κωστόπουλος: Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου έχει κλέψει την καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Εδώ και δύο 24ωρα η Κατερίνα Λιόλιου μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media, λόγω της σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η όμορφη 26χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει αξέχαστες στιγμές στο Ντουμπάι και ετοιμάζεται να αλλάξει τη χρονιά στο πλευρό του ζεν πρεμιέ, όπως τον αποκαλούν τα media, Πέτρου Κωστόπουλου.  Κατερίνα Λιόλιου και Πέτρος Κωστόπουλος, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η γνωριμία τους μετρά χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2019, όταν η τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσω του The Voice, είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του «Ολα Λάθος». Μάλιστα τότε ο παρουσιαστής δεν είχε διστάσει να σχολιάσει την εντυπωσιακή της εμφάνιση και στον τηλεοπτικό αέρα.

Κατερίνα Λιόλιου: Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την αποθέωνε

Κατερίνα Λιόλιου – Πέτρος Κωστόπουλος: Το βίντεο από το Ντουμπάι

Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια αμοιβαία συμπάθεια, σε φιλικό επίπεδο η οποία το περασμένο φθινόπωρο εξελίχθηκε σε έρωτα. Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου είναι μαζί τους δύο τελευταίους μήνες και με πλήρως ανανεωμένη διάθεση και οι δύο ετοιμάζονται να αλλάξουν χρόνο στο Ντουμπάι. Ο Χάρης Σιανίδης που βρίσκεται επίσης στο Ντουμπάι ανέβασε στα insta stories του ένα βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου, με παρέα, να κάνουν σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι.

Κατερίνα Λιόλιου: Όταν ενθουσίασε τους κριτές στο The Voice

Το κοινό είδε την Κατερίνα Λιόλιου για πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη. Η ροκ ερμηνεία του «Dream On» ενθουσίασε τους coaches με την Κατερίνα Λιόλιου να διαλέγει την ομάδα της Δέσποινας. Όπως όλα δείχνουν η 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου είναι η νέα σύντροφος του Πέτρου Κωστόπουλου, γεγονός που σχολίασε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους».«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», είπε για τον 66χρονο Πέτρο Κωστόπουλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Λιόλιου: Η πορεία στο τραγούδι και οι προτάσεις

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι «The Voice». Έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές, αλλά το ορόσημο στην πορεία της μέχρι σήμερα ήταν φυσικά η συμμετοχή της στο «Voice» του ΑΝΤ1. Στην audition ερμήνευσε το «Dream on» των Aerosmith ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μετά το Voice της έχουν κάνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά και για ριάλιτι επιβίωσης. Τα φοβήθηκε και τα δύο, αλλά με ένα καλό τραγούδι θα το ξανασκεφτόταν για τη Eurovision!

Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος «Chic n Blues». H Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε τραγουδώντας μπλουζ – ήτοι τραγούδια των Έτα Τζέιμς, Αρίθα Φράνκλιν, κ.α. Μάλιστα οι «Chic ‘n’ Blues» εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τη νεαρή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία και τη φωνή της. Το 2011 ήταν που παρουσιάστηκαν στο νεανικό κοινό και το School Wave Festival και έπειτα σε αρκετές μουσικές σκηνές της πόλης, όπως η «Μαύρη Γάτα», το «Eightball και την «Αποθήκη» του Μύλου.

Η Κατερίνα Λιόλιου πάντα δηλώνει ότι έχει αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή γιατί την στήριξε πολύ στο Voice, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και ο Έλβις της έχουν επηρεάσει μουσικά. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο «Ήταν Λίγο». Ακολούθησαν το «Μεγάλα Λόγια» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και συνεργασίες με καταξιωμένους Ελλήνες καλλιτέχνες σε γνωστά βραδινά μαγαζιά.

Κατερίνα Λιόλιου – The Voice of Greece

Κατερίνα Λιόλιου: Η κατάθλιψη της καραντίνας

H τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου είχε μιλήσει για την πανδημία αλλά και για τα όνειρά της: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Πέρασα πραγματική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Δεν είχα όρεξη να κάνω ούτε το τρέξιμο που μας άφηναν να κάνουμε […] «Αγχώθηκα πρώτα απ’ όλα για τους γονείς μου, γιατί ζουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσα να τους επισκεφθώ. Το σεβάστηκα. Δεν πήγα να μείνω μαζί τους για να έχω παρέα. Έμεινα μόνη μου στο σπίτι και το έζησα δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα», συνέχισε και κατέληξε: «Γιατί εγώ στη ζωή μου είμαι πάρα πολύ κοινωνική, με παρέες, με πρόβες, με μουσικές, με χαρά, με ζωή και ξαφνικά έπρεπε να βιώσω το άλλο άκρο».

Το όνειρό της – όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – είναι να φτάσει σε ένα σημείο που θα τραγουδάει τα δικά της τραγούδια και θα στηρίζει ένα πρόγραμμα σε βραδινό μαγαζί, ενώ για τον έρωτα έχει δηλώσει: «Με έχουν πληγώσει. Έχω πληγώσει όμως πολύ περισσότερο. Δεν μπορείς όμως να ερωτεύεσαι μέτρια και όταν το κάνεις με ένταση, στο τέλος πάντα κάποιος πληγώνεται. Δεν είναι εύκολο να συνδυάζεις καριέρα και σχέση». Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Δε Με Νοιάζει».

Κατερίνα Λιόλιου – Δε Με Νοιάζει

Κατερίνα Λιόλιου: Το τσιφτετέλι που άναψε φωτιές

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, η Κατερίνα Λιόλιου έβαλε φωτιά στο στούντιο του “Στην Υγειά μας” με το αισθησιακό τσιφτετέλι που κέρδισε τα social media.

Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις