Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – πανδημία: Θετικός ο Μαουρίτσιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – πανδημία: Θετικός ο Μαουρίτσιο

Παναθηναϊκός - πανδημία: Δύο τεστ επιβεβαίωσαν την covid19 στον μέσο του “τριφυλλιού” που τέθηκε σε καραντίνα και ακολουθεί πλέον ιατρικές οδηγίες

Παναθηναϊκόςπανδημία: Άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό! Ο Μαουρίσιο διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο μέσος του «τριφυλλιού» υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης του ιού πριν επιστρέψει στην Αθήνα από την χώρα του, όπου και βρισκόταν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και διαγνώσθηκε θετικός. Έτσι, η επιστροφή του θα αναβληθεί μέχρι να αναρρώσει.

Ο Βραζιλιάνος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της πατρίδας του, ενώ φρόντισε να ενημερώσει σχετικά και τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Μάλιστα, υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ, το οποίο βγήκε εκ νέου θετικό. Την ίδια ώρα, το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον 32χρονο μέσο, ο οποίος έλαβε και τις σχετικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει, μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Παναθηναϊκός – πανδημία: Νέο τεστ από εβδομάδας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μαουρίσιο θα κάνει και νέο τεστ εντός της επόμενης εβδομάδας. Ετσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε περίπτωση που το τεστ του βγει αρνητικό. Πάντως, η απουσία του θα στοιχίσει στην ομάδα, καθώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα παιχνίδια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλων Σμύρνης. Παράλληλα, στα τεστ που υποβλήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της «πράσινης» ΠΑΕ δεν βρέθηκε άλλο θετικό τεστ και όλη η ομάδα είναι αρνητική στον κορωνοϊό. Έτσι, η προπόνηση διεξήχθη χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις