Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ευρώπη αλλάζει χρόνο και οι Βάσκοι παίζουν μπάλα! - Σπουδαία ματς Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ και Οσασούνα-Αλαβές!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κλείνουν την χρονιά με ντέρμπι! Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σαν Μαμές». Τα «λιοντάρια» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Μπήκαν δυνατά και βρήκαν γρήγορα το γκολ, όμως κλείστηκαν πίσω στην συνέχεια και τελικά ισοφαρίστηκαν. Υπάρχει πίεση στον προπονητή και απόψε μπορεί να εξαρτηθεί η «καρέκλα» του. Δεν υπολογίζονται Άλβαρεθ, Πέρου και Νολασκοάιν. 

Από την άλλη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ ηττήθηκε με 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχε μια ανούσια κατοχή, καθώς δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της «Ατλέτι». Διανύει μια κακή αγωνιστικά περίοδο, μετρώντας εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη και απόψε θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Νταβίντ Σίλβα, Ελουστόντο, Θαλντούα, Γιανουζάι, Σόλα, Μόγια και Σανγκάγι.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στην Παμπλόνα

Ψάχνουν λύσεις οι γηπεδούχοι. Η Οσασούνα υποδέχεται την Αλαβές. Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Έλτσε. Έκανε μια καλή εμφάνιση, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα  και πρέπει να βρεί λύσεις. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Πέρεθ, Ρονκάγλια, Τορό και Αβίλα. Από  την άλλη, η Αλαβές έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Εϊμπάρ. Έκανε μια καλή εμφάνιση και κατάφερε να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει ανάλογη διάθεση. Δεν υπολογίζονται οι Μπατάγλια και Ελι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Πέρε Πονς, Ντουάρτε και Πελετέιρο.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις