Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άντονι Χόπκινς instagram: 45 χρόνια νηφαλιότητας γιορτάζει ο ηθοποιός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άντονι Χόπκινς instagram: 45 χρόνια νηφαλιότητας γιορτάζει ο ηθοποιός

Άντονι Χόπκινς instagram: Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε χθες ένα βίντεο στο λογαριασμό του, το οποίο συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Με ευγνωμοσύνη γιορτάζω 45 χρόνια νηφαλιότητας»

«Καθαρός» από το αλκοόλ είναι εδώ και 45 χρόνια ο Άντονι Χόπκινς. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει συχνή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε χθες ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο instagram, το οποίο συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Με ευγνωμοσύνη γιορτάζω 45 χρόνια νηφαλιότητας». Στο βίντεο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός  αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε αλλά και στη «στιγμή αφύπνισης» πριν από 45 ολόκληρα χρόνια, τότε που αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στη νέα γενιά.

«Γεια σε όλους. Καλημέρα. Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θρήνο και θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου», αναφέρει στην αρχή και στη συνέχεια προσθέτει:  «Δεν κάνω κήρυγμα, αλλά πήρα ένα μήνυμα, μια μικρή σκέψη που έλεγε, “Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;” και είπα, “Θέλω να ζήσω”. Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση, και η ζωή μου υπήρξε καταπληκτική, και μπορεί να έχω άσχημες μέρες και μικρές αμφιβολίες κι όλα αυτά, αλλά γενικά λέω κράτα γερά. Κράτα αυτό- “Σήμερα είναι το αύριο που τόσο ανησυχούσες χθες”». Τέλος, καλεί τους νέους και τους ζητά να μην τα παρατάνε: «Συνεχίστε τη μάχη. Να είστε γενναίοι και μικρές δυνάμεις θα έρθουν να σας βοηθήσουν. Αυτό με κράτησε στη ζωή. Και είναι το μόνο που έχω να πω, και καλή χρονιά. Θα είναι η καλύτερη χρονιά. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις