Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι εντάσεις και η νέα ήττα των διάσημων
LIFESTYLE

Survivor 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι εντάσεις και η νέα ήττα των διάσημων

Survivor 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι «Μαχητές» πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους, αυτή τη φορά με 10-5, με αποτέλεσμα να κερδίσουν για δεύτερη σερί μέρα την ασυλία

Survivor 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Το Survivor 4 συνεχίζεται και η φόρα με την οποία έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης οι «Μαχητές», οι οποίοι πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους, αυτή τη φορά με 10-5, με αποτέλεσμα να κερδίσουν για δεύτερη σερί μέρα την ασυλία. Στο αγώνισμα του τοτέμ, το οποίο διεξήχθη μέσα σε ένα ρινγκ, οι παίκτες έπρεπε ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν εκείνο του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό τους.

Πριν το αγώνισμα η ομάδα των «Μαχητών» φάνηκε πως θα έχει απώλειες, καθώς η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσε αδιαθεσία, ενώ  προηγηθεί τσίμπημα σκορπιού στα… απόκρυφα του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, όπως και η «Μαριπόσα» , οι οποίοι τελικά συμμετείχαν στον αγώνα.

 Ο τραυματισμός της Άννας Μαρίας Βέλλη

Πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ενώ οι Διάσημοι βρίσκονταν στην καλύβα τους, η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλε από λάθος το πόδι στη φωτιά και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνη τη στιγμή, με το που είδα το αίμα, δεν σκέφτηκα αν είναι μια γρατζουνιά ή κάτι πιο βαθύ. Επειδή είδα αίμα, έπεσα κάτω και πανικοβλήθηκα».

«Ήρθαν τα παιδιά από πάνω μου προσπαθώντας να με καθησυχάσουν. Είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Οι εντάσεις

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο. Κατά την «μονομαχία» της Ελευθερίας Ελευθερίου με τη καρατέκα Μαριαλλένα, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε θιγμένη από ειρωνείες αντιπάλων. Επίσης τα αίματα άναψαν και από το φάουλ Περικλή Κονδυλάτου. Ο 41χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου του, Γιώργου Ασημακόπουλου, με τον 29χρονο fashion designer να το κρατάει «μανιάτικο» και μετά τη νίκη των «Μαχητών» να απαιτεί από τους «Διάσημους» μια συγγνώμη.

 Ισοψηφία και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κόντρα των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, μέχρι να ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων».
Εκεί για ακόμα μια φορά σημειώθηκε ισοψηφία και τελικά υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων» θα είναι τέσσερις. Οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς που τη Δευτέρα απέσπασαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών τους και οι Άννα Μαρία Βέλλη και Μιχάλης Αρναούτης που έπαθαν το ίδιο την Τρίτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις