Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Ρέμος mega: Η καραντίνα και η ψυχολογία του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος mega: Η καραντίνα και η ψυχολογία του τραγουδιστή

Αντώνης Ρέμος mega: «Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» τόνισε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε στον Άρη Καβατζίκη ενόψει του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν που θα παρουσιάσει από κοινού με τη Ρούλα Κορομηλά στο MEGA, αύριο Πέμπτη παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.50. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους θα χαρίσουν σημαντικές στιγμές με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο σόου. Ο Ρέμος μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του. «Είναι η αρχή του τέλους, θα αργήσει, αλλά θα έρθει το τέλος. Βλέπω φως στο τέλος του τούνελ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι της μουσικής και της ψυχαγωγίας χρεωθήκαμε από το καλοκαίρι και σωστά χρεωθήκαμε γιατί όντως έγιναν κάποια ευτράπελα, έγιναν πολλά εγκληματικά λάθη και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε οποιοδήποτε μέρος όπου πλέον ο κόσμος ήθελε να βγει. Η νεολαία ένιωσε άτρωτη, και μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν πουθενά».

«Έχουμε κουραστεί όλοι ψυχολογικά»

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στις ψυχολογικές επιπτώσεις της πανδημίας, τονίζοντας πως: «Έχουμε όλοι κουραστεί ψυχολογικά. Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο. Κάθε μέρα ήταν ίδια σαν την προηγούμενη, χωρίς καμία διαφοροποίηση γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, να πας πουθενά».

Φυσικά δεν παρέλειψε να  αναφερθεί στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Υβόννη Mπόσνιακ και την κόρη του Ελένη, τονίζοντας ότι ήρθαν πιο κοντά μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. «Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις