Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ευγενίδης tweets: Χαμός με παλαιότερα ποστ, στηρίζουν Ρωμανός – Γεωργιάδης
ΕΛΛΑΔΑ

Ευγενίδης tweets: Χαμός με παλαιότερα ποστ, στηρίζουν Ρωμανός – Γεωργιάδης

Ευγενίδης tweets: Χαμός στα social media από παλιές αναρτήσεις του νεαρού πολιτικού συντάκτη Γιώργου Ευγενίδη

Ευγενίδης tweets: Χαμός έχει γίνει στο twitter από ανώνυμους χρήστες, τα γνωστά τρολ, που έβαλαν στο μάτι τον συντάκτη του ΣΚΑΙ Γιώργο Ευγενίδη. Ανακάλυψαν παλαιά του tweets, από την εποχή που δεν ήταν καν δημοσιογράφος και επιδόθηκαν σε μια “δολοφονία χαρακτήρων”, προκαλώντας μέχρι και τον Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει θέση.

Μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Γιώργο Ευγενίδη ήταν και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. Ενώ υπάρχει η εντύπωση πως αφορμή για την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Ευγενίδη, ήταν το σχόλιο που έγραψε, υπερασπιζόμενος τον Σωτήρη Τσιόδρα από τις επιθέσεις που δέχθηκε, για το περίφημο φανελάκι που φορούσε όταν έκανε το εμβόλιο. “Η επίθεση του υπογείου στον δημοσιογράφο @g_evgenidis είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν! Στοχοποίηση, δολοφονία χαρακτήρων, “μαφιόζικες”διαδικτυακές &μιντιακές επιθέσεις σε όποιον τους ενοχλεί, σε όποιον τους ξεμπροστιάζει, σε όποιον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα”, έγραψε ο Νίκος Ρωμανός.

Πολλά από αυτά τα tweets ο Γιώργος Ευγενίδης έσπευσε να τα διαγράψει.

Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets Γιώργος Ευγενίδης tweets
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις