Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμητρα Σοφοκλέους τροχαίο: Αύριο η κηδεία, συγκλονίζει η αδερφή της
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Σοφοκλέους τροχαίο: Αύριο η κηδεία, συγκλονίζει η αδερφή της

Δήμητρα Σοφοκλέους τροχαίο: Ο θάνατος της 52χρονης παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους ήταν ακαριαίος, όπως ανέφερε η αδερφή της, Ιφιγένεια

Με τα πιο ζεστά λόγια αποχαιρετούν φίλοι και γνωστοί την γλυκιά Δήμητρα Σοφοκλέους που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής. Ο θάνατος της 52χρονης παρουσιάστριας ήταν ακαριαίος, όπως ανέφερε η αδερφή της, Ιφιγένεια, μιλώντας στην εκπομπή “T-Live” του Alpha. “Είναι ανείπωτος ο πόνος” ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που έδινε τηn ψυχή και την καρδιά της. Δεν μάθαμε πολλές πληροφορίες, ό,τι μάθαμε από τα κανάλια. Τώρα είναι και η περίοδος του κορονοϊού. Μάθαμε ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, έπεσε στα κιγκλιδώματα και ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Με ενημέρωσε ο γαμπρός μου.

Παίρναμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έπεφτε η γραμμή και μετά ένας συνεργάτης της μου έστειλε ένα τηλέφωνο και μου είπε να πάρω στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης. Πήρα εκεί και όταν είπα για ποιον έψαχνα, μου είπαν συλλυπητήρια. Είναι εκείνες οι στιγμές που διπλώνεται το σώμα… Δεν υπάρχουν λόγια”.

Δήμητρα Σοφοκλέους τροχαίο: ‘Είχε πέσει ψυχολογικά’

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: “Η αδελφή μου ήταν μαχήτρια. Ήταν ένας άνθρωπος δυνατός, δούλευε νύχτα-μέρα. Είμαστε από την Κύπρο εμείς, ερχόμενοι λοιπόν από εκεί δούλεψε ως διαφημίστρια. Μετά ήρθε η κρίση, αλλά δεν το έβαλε κάτω. (…) Είχε πέσει ψυχολογικά, γιατί είχε χάσει τη δουλειά της, είχε κλείσει το κανάλι που δούλευε αλλά και η εστίαση. Φυσικά αυτό δεν το έλεγε σε εμάς, αλλά μέσα της την έτρωγε αυτό”.

Δείτε ΕΔΩ το τελευταίο βίντεο στο Facebook

Δήμητρα Σοφοκλέους – Μουτσινάς: Η έκπληξη που είχε κάνει στον παρουσιαστή

Η Δήμητρα Σοφοκλέους παρουσίαζε θεματική εκπομπή στον τοπικό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Euro Channel. Ήταν γνωστή στην πόλη ενώ η φήμη της μεγάλωσε μέσω της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, “Καλό μεσημεράκι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις