Διάρρηξη σε σπίτι αξιωματικού: Μπούκαραν σε διαμέρισμα στην Καισαριανή

ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη σε σπίτι αξιωματικού: Μπούκαραν σε διαμέρισμα στην Καισαριανή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Διάρρηξη σε σπίτι αξιωματικού: Οι δράστες της κλοπής του όπλου είχαν ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος με κλειδί πασπαρτού.

30.12.2020 | 18:15

Διαμέρισμα αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ έγινε στόχος αγνώστων διαρρηκτών, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο με διαρρηκτικά εργαλεία και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, χρήσιμες για τη δουλειά του αστυνομικού. Η διάρρηξη, όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε στο σπίτι του αξιωματικού στην περιοχή της Καισαριανής σε χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκείνος έλειπε στην υπηρεσία του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει την κλειδαριά, είχαν μπει στο εσωτερικό και αφού είχαν ερευνήσει αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Όταν ενημερώθηκαν οι συνάδελφοί του για την παραβίαση της οικίας, έφθασαν επί τόπου αστυνομικοί της ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να ανιχνεύσουν οποιοδήποτε στοιχείο είτε γενετικό είτε αποτύπωμα των δραστών.

Παρόμοια διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού- άγνωστο αν και στις δύο περιπτώσεις γνώριζαν την ιδιότητα του ενοίκου- είχε καταγραφεί τον περασμένο Μάϊο στους Αμπελόκηπους. Τότε, όπως είχε αναφέρει ο αστυνομικός οι άγνωστοι εισβολείς μεταξύ άλλων είχαν αρπάξει και το υπηρεσιακό του όπλο. Κι εκείνος, επιστρέφοντας στο σπίτι, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει την πόρτα και είχαν εισβάλει σ αυτό και το ανέφερε αμέσως στους αρμοδίους.

Οι δράστες της κλοπής του όπλου, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που επελήφθησαν της σοβαρής υπόθεσης, είχαν ανοίξει την πόρτα  του διαμερίσματος, στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αστυνομικός, με κλειδί πασπαρτού.

Όταν επέστρεψε ο αστυνομικός, βρήκε το διαμέρισμα αναστατωμένο όπως δήλωσε και έλειπαν κοσμήματα, κάποια χρήματα, αλλά και το υπηρεσιακό όπλο που είχε αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού όπου ερεύνησαν οι εισβολείς.

Exit mobile version