Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Λίβερπουλ έχασε ευκαιρίες και τη νίκη στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, έμεινε στο 0-0 με τη Νιούκαστλ - Αναβολή στο λονδρέζικο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Λευκή» ισοπαλία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Λίβερπουλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νευρικά και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να πατάνε καλύτερα και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν για κάποιο γκολ και έκαναν αρκετές φάσεις, όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ντάρλοου, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. 

Η Νιούκαστλ δεν μπορούσε να βρει τρόπους να αναπτυχθεί με αποτέλεσμα να κλειστεί πίσω και να αρκεστεί σε ένα πιο παθητικό ρόλο. Δεν βρήκε γκολ καμία ομάδα πριν από την ανάπαυλα και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι απέκτησε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και οι ομάδες είχαν διάθεση να παίξουν πιο επιθετικά. Οι «κόκκινοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους και είχαν τον πρώτο λόγο. Χαρακτηριστικό είναι πως είχαν το 70% της κατοχής. Έκαναν φάσεις και κυνήγησαν το γκολ, όμως ο Ντάρλοου κατέβασε ρολά και κράτησε όρθια την ομάδα του. 

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αντεπιθέσεις χωρίς αντίκρισμα

Η Νιούκαστλ προσπάθησε να χτυπήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Λίβερπουλ. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους «κόκκινους» να κλείνουν το 2020, βρισκόμενοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι της Τότεναμ με την Φούλαμ αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στους φιλοξενούμενους.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις