Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Τούντορ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Τούντορ

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ο 25χρονος ακραίος μπακ που παίζει στην Πολωνία, ξάδερφος του Ιγκόρ, στο στόχαστρο της Ενωσης 

ΑΕΚμεταγραφές: Δημοσιεύματα από την Πολωνία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φραν Τούντορ. Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν πως η «Ένωση» εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου δεξιού οπισθοφύλακα ώστε να ενισχύσει την άμυνα της και να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εν λόγω θέση. Θυμίζουμε, η ΑΕΚ έχει ζητήματα στην ανασταλτική της λειτουργία και θα εκμεταλλευτεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να κλείσει τις «τρύπες». Έτσι, η πολωνική εφημερίδα «Przeglad Sportowy» με δημοσίευμα της αναφέρει, πως ο Φραν Τούντορ βρίσκεται στην λίστα των «κιτρινόμαυρων». Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά και έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ αγωνίζεται στην Ράκοβ, με την οποία μετράει 4 ασσίστ σε 14 εμφανίσεις την φετινή σεζόν. Ενώ, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022. Παράλληλα, είναι και διεθνής με την ομάδα της Κροατίας, μετρώντας σε τρεις συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασσίστ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Ξάδερφος του Ιγκόρ

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι ο ξάδερφος ενός παλιού γνώριμου των ελληνικών γηπέδων και συγκεκριμένα του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ την σεζόν 2015/16.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο Πιατκόβσκι δεν είναι ο μόνος παίκτης της Ράκοβ που προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων. Κρούσεις εμφανίζονται, μεταξύ άλλων για τον Φραν Τούντορ. Ο Κροάτης δεξιός μπακ συνδέεται με γερμανικούς συλλόγους και την ΑΕΚ».

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις