Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τομ Κρουζ κορονοϊός: Στούντιο «οχυρό» σε πρώην στρατιωτική βάση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Κρουζ κορονοϊός: Στούντιο «οχυρό» σε πρώην στρατιωτική βάση

Τομ Κρουζ κορονοϊός: Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει απόφαση να ξοδέψει εκατομμύρια για να μεταφέρει την παραγωγή σε μια πρώην βάση στο Longcross του Σάρεϊ

Τομ Κρουζ κορονοϊός: Ο Τομ Κρουζ προχωρά στη δημιουργία ενός στούντιο σε μία πρώην στρατιωτική βάση, ώστε να διαφυλάξει πως η νέα του ταινία δεν θα «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό. Η βρετανική «The Sun» ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει απόφαση να ξοδέψει εκατομμύρια για να μεταφέρει την παραγωγή σε μια πρώην βάση στο Longcross του Σάρεϊ. Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα ο Κρουζ είχε έβαλε τις φωνές σε μέλη του συνεργείου κινηματογράφησης της ταινίας «Mission: Impossible 7» καθώς δεν τηρούσαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον περιορισμό της Covid-19, με το ηχητικό απόσπασμα να διαρρέει στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός φώναξε σε δύο εργαζόμενους στο συνεργείο κινηματογράφησης καθώς στέκονταν πολύ κοντά. «Αν σας δω να το ξανακάνετε έχετε φύγει. Κι αν κάποιος από το συνεργείο το κάνει, κι εσείς, κι εσείς, κι εσείς έχετε φύγει. Κι εσείς ποτέ δεν θα το ξανακάνετε» είπε μεταξύ άλλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε υπάλληλοι παραιτήθηκαν από τα γυρίσματα ύστερα και από μία δεύτερη «έκρηξη» που είχε ο ηθοποιός και που αφορούσε τη μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.  Η παραγωγή της ταινίας είχε σταματήσει τα γυρίσματα στην Ιταλία ύστερα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων στο συνεργείο και τον Ιούλιο πήρε άδεια για τη συνέχιση των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.

Το ηχητικό απόσπασμα
Δείτε ακόμα:
Έξω φρενών ο Τομ Κρουζ – Τι εξόργισε τον σταρ
Το «ξέσπασμα» του Τομ Κρουζ έφερε παραιτήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις