Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ποιοι κινδυνεύουν – Νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ποιοι κινδυνεύουν – Νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η 24χρονη Έλενα ήταν η πιο σύντομη οικειοθελής αποχώρηση που είδαμε ποτέ στο "Survivor". Ποιοι νέοι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Η μυστική λίστα της παραγωγής με τους celebrities.

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Μια απρόσμενη αποχώρηση έλαβε χώρα στο Survivor της Δευτέρας, λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Μια αποχώρηση οικειοθελή που ήρθε από την ομάδα των Μαχητών. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα Λιλιοπούλου και εκείνη σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ». «Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» πρόσθεσε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.

Survivor: Ανατροπή με τους δύο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση

Η ομάδα των Διασήμων του Survivor 4 μοιάζει από την αρχή αδύναμη, με τους παίκτες να το ρίχνουν στην ηλικία, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο μεγάλοι σε σχέση με τους Μαχητές. Μάλιστα, μια προσπάθεια να βρουν καρπούς να φάνε στη ζούγκλα κατέληξε σε ομαδική τροφική δηλητηρίαση, αρχικά για την Κάτια Καραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη και εν συνεχεία και για την υπόλοιπη ομάδα.

Και χορτάτοι οι Μαχητές!

Την ίδια ώρα η ομάδα των Μαχητών έχει κερδίσει όλα τα έπαθλα, το αλεύρι, τα αυγά χθες, ενώ κατάφερε να πιάσει και ένα μεγάλο σαλάχι το οποίο και έφαγαν.

10-3

Με τους Διασήμους, στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor 4, να μαστίζονται από την τροφική δηλητηρίαση και την πείνα και με τους Μαχητές πιο χορτάτους, το αγώνισμα για την ασυλία έμοιαζε με περίπατο για τους Μαχητές που κέρδισαν με 10-3.

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 πήγαν επομένως οι Διάσημοι οι οποίοι καλούνται να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Χθες θα αναδείκνυαν τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση του Survivor 4. Κατά τη διάρκεια όμως της ψηφοφορίας δύο άνδρες παίκτες συγκέντρωσαν τον ίδιο αριθμό ψήφων και επομένως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ήδη δύο. Ετσι, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor: Υπό άκρα μυστικότητα οι τρεις Διάσημοι που θα μπουν στο παιχνίδι

Πριν αρχίσει καλά καλά το Survivor, είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ωστόσο, ήδη κάποια νέα πρόσωπα βρίσκονται σε τροχιά ένταξης στους Μαχητές και στους Διάσημους. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – γνωστή και ως “γαζέλα της Μυκόνου” – θα ενταχθούν αντίστοιχα σε Διάσημους και Μαχητές. Μάλιστα, οι κοπέλες ξεκινούν άμεσα τα αγωνίσματα με τις δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια νεότερη εξέλιξη που ίσως ανατρέψει πολλά…

Επειδή η παραγωγή του Survivor έχει διαπιστώσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya. Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα.

Ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να φύγει άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο και να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor.

Επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη ετοιμάζεται να μπει στο “Survivor 4”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις