Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 – δηλητηρίαση: Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη
LIFESTYLE

Survivor 4 – δηλητηρίαση: Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη

Survivor 4 - δηλητηρίαση: Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη,  έφαγαν κάποιους καρπούς στο δάσος, με αποτέλεσμα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση

Survivor 4 – δηλητηρίαση: Το Survivor 4 επέστρεψε στις οθόνες μας και χθες το βράδυ το κοινό παρακολούθησε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη, με τους δεύτερους να κερδίζουν και να εξασφαλίζουν νερό και αλεύρι. Έπειτα όλοι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες με στόχο να βρουν φαγητό, ωστόσο στην ομάδα των Διάσημων δύο παίκτριες, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη,  έφαγαν κάποιους καρπούς στο δάσος, με αποτέλεσμα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση. Για το γεγονός αυτό μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου.

«Εγώ για σχεδόν 11 μήνες δεν είχα περίοδο και ήταν οι ορμόνες που είχαν τρελαθεί. Αυτά που έφαγαν τα παιδιά που βρήκαν στο δάσος εμάς μας είχαν απαγορέψει αν τα δούμε να μην τα φάμε. Είναι κάτι στρογγυλά σαν μικρό κερασάκι. Εμάς μας είχαν πει αν δούμε κάτι τέτοιο να μην το ακουμπήσουμε. Επίσης και ένα άλλο σαν λουλούδι που ήταν σαν καμπάνα, να την τα πιάσουμε καν. Μπορεί να μην τους είχανε ενημερώσει, μπορεί να είναι διαφορετικά. Μας είχαν πει δύο πράγματα να μην τα ακουμπήσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Δείτε ακόμα:
Αντίθετος με το εμβόλιο ο Κοκκινάκης – «Το κάνει ο πρωθυπουργός χωρίς να βλέπεις ποιο είναι, δεν με πείθει»
Survivor 4: Ποια τα νέα πρόσωπα που θα μπουν σε Μαχητές και Διάσημους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις