Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 3 Ασημίνα Ουστάλλι: Η επέμβαση και η συμμετοχή σε πρωινή εκπομπή
LIFESTYLE

MasterChef 3 Ασημίνα Ουστάλλι: Η επέμβαση και η συμμετοχή σε πρωινή εκπομπή

MasterChef 3 Ασημίνα Ουστάλλι: Η νεαρή μαγείρισσα μίλησε για τη ζωή της στην καραντίνα, για την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στη μύτη της, ενώ απάντησε και στο αν θα συμμετείχε σε πρωινή εκπομπή

MasterChef 3 Ασημίνα Ουστάλλι: Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή από το MasterChef 3. Η νεαρή μαγείρισσα σε συνέντευξη που παραχώρηση σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τη ζωή της στην καραντίνα, για την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στη μύτη της, ενώ απάντησε και στο αν θα συμμετείχε σε πρωινή εκπομπή. «Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές», είπε η Ασημινά και πρόσθεσε:

«Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά. Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις