Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εμβόλιο κορονοϊού – Κοκκινάκης: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει»
LIFESTYLE

Εμβόλιο κορονοϊού – Κοκκινάκης: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει»

Εμβόλιο κορονοϊού - Κοκκινάκης: Ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε πως δεν πείθεται από από όσα βλέπει και διαβάζει, τονίζοντας πως δεν θέλει να... διακινδυνεύσει

Εμβόλιο κορονοϊού – Κοκκινάκης: Κατηγορηματικά αντίθετος με τον εμβολιασμό φάνηκε να είναι ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε πως δεν πείθεται από από όσα βλέπει και διαβάζει, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει ούτε στο παιδί του να κάνει το εμβόλιο. «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο. Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν», δήλωσε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Από εκεί και πέρα ο πολίστας θυμάται με νοσταλγία το Survivor και θα έμπαινε ξανά στη διαδικασία της πείνας αν το οικονομικό αντάλλαγμα θα ήταν μεγάλο. «Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή δεν θα αντέξουν. Η Mariposa ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα, οι Διάσημοι είναι αδύναμοι αγωνιστικά, αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις