Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρνητές εμβολίου: Έξαλλος ο Χατζηπαναγιώτης, η “σπόντα” για τη Σολωμού
LIFESTYLE

Αρνητές εμβολίου: Έξαλλος ο Χατζηπαναγιώτης, η “σπόντα” για τη Σολωμού

Αρνητές εμβολίου: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους «διάσημους», οι οποίοι εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητά τους για να διαμορφώσουν κλίμα

Αρνητές εμβολίου: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε ανάρτησή του στο facebook ήταν ιδιαίτερα καυστικός με όσους δηλώνουν δημόσια πως δεν θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, η ανάρτησή του αφήνει αιχμές και για τη Μαρία Σολωμού, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο». «Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ. Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος».

Δείτε την ανάρτησή του:
 Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανάρτηση

Εμβόλιο: Τι είπε η Μαρία Σολωμού

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η Μαρία Σολωμού ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Εμβόλιο: Νέο ‘χτύπημα’ από Κοκκινάκη

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος δήλωσε δημόσια την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. «Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω.
Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις