Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Ρονάλντο: Δώστε το στον “Λέβα”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ρονάλντο: Δώστε το στον “Λέβα”!

Ποδόσφαιρο - Ρονάλντο: Τον βράβευσαν ως κορυφαίο της χρονιάς τα “Globe Soccer Awards” και ζήτησε ο ίδιος να δοθεί η διάκριση στον Λεβαντόφσκι!

ΠοδόσφαιροΡονάλντο: Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι… με τις ευλογίες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε ψηφιστεί από τον κόσμο ως ο καλύτερος, ωστόσο ζήτησε να δοθεί το βραβείο στον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αθλητής του αιώνα στα βραβεία “Globe Soccer Awards”, που διεξήχθησαν στο Ντουμπάι. Ενώ, στην δεύτερη θέση της εν λόγω κατάστασης ο κόσμος ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια ώρα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακηρύχτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της σεζόν. Όμως, αυτό που αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιταλική “Tuttosport”, είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου. Ενώ, προσθέτει ότι ο ίδιος ο Κριστιάνο σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, Ζορζέ Μέντες, ζήτησε το βραβείο να δοθεί στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός, πως ο Πορτογάλος θεωρούσε ότι το αποτέλεσμα, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ποδόσφαιρο – Ρονάλντο: O “Λέβα” των 44 γκολ…

Θυμίζουμε, ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν, κατακτώντας με τους Βαυαρούς όποιο τρόπαιο μπορούσαν να διεκδικήσουν. Ενώ, βοήθησε την ομάδα του στο μέγιστο, σκοράροντας 44 φορές. Έτσι, το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, έρχεται να προστεθεί στο αντίστοιχο βραβείο της ΦΙΦΑ, που κέρδισε πριν από μερικές μέρες.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις