Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΚΕΔ: Αναμενόμενες αλλαγές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΚΕΔ: Αναμενόμενες αλλαγές

Μπάσκετ - ΚΕΔ: Ο Στέλιος Συμεωνίδης θα αναλάβει την προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας και ο Νίκος Ζαβλανός θα επιστρέψει ως Υπεύθυνος Παρατήρησης

ΜπάσκετΚΕΔ: Αλλαγή στην σύνθεση της ΚΕΔ έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Μάλιστα, ήταν κάτι που αναμενόταν να συμβεί, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από πλευράς των ομάδων για την διαιτησία των αγώνων. Θυμίζουμε, ο Άρης έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση για τους διαιτητές του αγώνα του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και τις αποφάσεις που πήραν στην αναμέτρηση. Έτσι η ΕΟΚ αποφάσισε να αλλάξει την σύνθεση της ΚΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Συμεωνίδης θα αναλάβει την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Ενώ, ο Νίκος Ζαβλάνος θα επιστρέψει στην Επιτροπή, αυτή την φορά για να αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου παρατήρησης. Την ίδια ώρα, εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου βγήκαν οι Γιώργος Τανατζής και Νίκος Παπαδημητρίου. Αυτό που τονίζεται πάντως από τους αρμοδίους, είναι πως οι συγκεκριμένες αλλαγές έγιναν στο πλαίσιο αλλαγής της κατάστασης  που επικρατεί στην ελληνική διαιτησία.

Μπάσκετ – ΚΕΔ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας με τα παρακάτω αναφερόμενα μέλη.
Στυλιανός Συμεωνίδης ως Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κορομηλάς ως Μέλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης – Εθνικός Καθηγητής
Κυριάκος Ταβουλαρέας ως Μέλος
Κωνσταντίνος Μητσόπουλος ως Μέλος
Νικόλαος Ζαβλανός ως Μέλος, Υπεύθυνος Παρατήρησης»

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις