Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παντελής Θαλασσινός εμβόλιο: Ο… φυσιολογικός ορός και οι αντιδράσεις στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παντελής Θαλασσινός εμβόλιο: Ο… φυσιολογικός ορός και οι αντιδράσεις στο Twitter

Παντελής Θαλασσινός εμβόλιο: Χαμός στο Twitter μετά τη... συνωμοσιολογική δήλωση του Παντελή Θαλασσινού

Παντελής Θαλασσινός εμβόλιο: Ποικίλα σχόλια προκάλεσε ανάρτηση στο Facebook που έκανε ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και με αφορμή τη χθεσινή έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας. Πρώτη που εμβολιάστηκε ήταν η νοσηλεύτρια Ευανθία Καμπισιούλη, ακολούθησε ένας ηλικιωμένος, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας, ο Μιχάλης Γιοβανίδης και στη συνέχεια η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Η ανάρτησή του αυτή, η οποία πλέον είναι είναι ορατή στο προφίλ του, προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Παντελής Θαλασσινός twitter

https://twitter.com/TinaTs2/status/1343347101728649218?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343347101728649218%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fpantelis-thalassinos-gia-emboliasmoys-enesi-fysiologikos-oros

Παντελής Θαλασσινός – κορονοϊός: Εγώ δεν νιώθω ήταν κάτι παραπάνω από άσχημη γρίπη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παντελής Θαλασσινός παίρνει θέση για τη νέα πραγματικότητα που επέβαλε ο κορονοϊός. Σε συνέντευξη του στο Sportdog, είχε δηλώσει για το lockdown:  «Αυτό ήταν ένα αντισυνταγματικό πράγμα. Παρακίνησαν τον κόσμο, του το επέβαλλαν, τον εκφόβισαν για να μην αρρωστήσει. Το Άρθρο 5 παράγραφος 4 λέει ότι η ελευθερία της μετακίνησης δεν περιορίζεται. Αν ήθελαν, ας έκαναν στρατιωτικό νόμο. Και όλο αυτό γιατί; Επειδή δεν υπάρχει εθνικό σύστημα υγείας. Εγώ δεν νιώθω ότι ο κορωνοϊός ήταν κάτι παραπάνω από άσχημη γρίπη. Υπάρχουν τόσα πράγματα που έχουν ειπωθεί και μας έχουν πραγματικά μπερδέψει.

Είμαι ένας άνθρωπος όμως που πιστεύει στην ιδιωτική ευθύνη και ότι η πρωτοβουλία του καθενός επηρεάζει το σύνολο. Επειδή πρέπει να είμαστε εντεταγμένοι στο σύνολο ήμουν πάρα πολύ υπάκουος και χρηστός σε ό,τι λέγανε. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν. Δεν ήθελα να το παίξω αντιδραστικός. Έμεινα σπίτι, όπως όλος ο κόσμος. Δεν έγινα ταγός σε αυτό το πράγμα. Έγραψα κάτι στο Facebook όμως και έπεσαν να με φάνε. Δεν είμαι ειδικός. Απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Είμαι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κανείς δεν έχει σκεφτεί τον λαό. Αν έχεις λεφτά ζεις, αν δεν έχεις πεθαίνεις. Αυτός είναι ο δυτικός κόσμος. Έχουν γίνει τα πάντα εμπόριο, μουσική, παιδεία, υγεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις