Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς έχει νοσήσει από Κορονοιό και είχε νοσηλευτεί πριν λίγο καιρό στο Νοσοκομείο, θέλησε να εκφράσει την δική του γνώμη.

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Το εμβόλιο αποτελεί το μόνο εφόδιο που έχουμε για να σταματήσει ο ιός. Η είδηση ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί δίνει μια ελπίδα στον κόσμο ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη. Πέρα από τους ανθρώπους που περιμένουν να εμβολιαστούν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς έχει νοσήσει από Κορονοιό και είχε νοσηλευτεί πριν λίγο καιρό στο Νοσοκομείο, θέλησε να εκφράσει την δική του γνώμη. Μάλιστα ο παρουσιαστής σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας του, προτίμησε να απέχει από τα social media καθώς δεν ήθελε να προκαλεί. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου ξεσπά εναντίον των συνωνοσιολόγων για τον Covid-19.

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου. Και ξαφνικά σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα. Σου λένε ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».

Το insta story του Γιώργου Μαυρίδη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις