Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Αγία Βαρβάρα: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Αγία Βαρβάρα: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Πυροβολισμοί Αγία Βαρβάρα: Αμέσως μετά ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ο οποίος είναι 40 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία.

Πυροβολισμοί Αγία Βαρβάρα: Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι στην οδό Μακρυγιάννη στην Αγία Βαρβάρα. Τότε σύμφωνα με καταγγελίες του οδηγού, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά.

Αμέσως μετά ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ο οποίος είναι 40 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι ένας Ρομά και ένας αλλοδαπός. Πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, ενώ αναμένεται εισαγγελική παραγγγελία έτσι ώστε να μπορέσουν να μπουν μέσα στα διαμερίσματα. Μάλιστα λίγο πριν τις 15:30 έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ. Ακόμη στην περιοχή βρίσκεται τόσο εισαγγελέας όσο και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης στην περιοχή βρίσκεται και ωειδική αλεξίσφαιρη ασπίδα, που χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις τέτοιου τύπου, καθώς και βαριοπούλα, εργαλείο που χρειάζεται για να σπάσει κάποια πόρτα σε αστυνομική επέμβαση.

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις