Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλιούπολη νεκρός: Γάζωσαν 38χρονο κι εξαφανίστηκαν
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη νεκρός: Γάζωσαν 38χρονο κι εξαφανίστηκαν

Ηλιούπολη νεκρός: Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες από την περιοχή

Ηλιούπολη νεκρός: Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από πυροβολισμούς στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 38χρονο, στην οδό Θερμοπυλών 42. Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου. H Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.

Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες από πυροβόλο όπλο και τώρα οι Αρχές θα εξετάσουν το παρελθόν του 38χρονου και θα αναζητήσουν όποιο στοιχείο μπορεί να αξιοποιηθεί από την περιοχή, δηλαδή υλικό από κάμερες ασφαλείας αν τυχόν υπάρχουν και μαρτυρίες κατοίκων που είτε είδαν είτε άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι η δολοφονία του εντάσσεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στην περιοχή Βάρης. Το θύμα της αποψινής επίθεσης και ο 50χρονος φέρονται να είχαν διαφορές με την ομάδα του 56χρονου που δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εικόνα αρχείου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις