Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η φορμαρισμένη Εβερτον μετράει τις δυνάμεις της με την Μάαντσεστερ Σίτι - Την Άστον Βίλα υποδέχεται η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι. Τα «ζαχαρωτά» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έβγαλαν αντίδραση για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ και πήραν μια επαγγελματική νίκη. Απόψε, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται οι Ριτσάρλισον, Ροντρίγκες, Ντιν, Ντελφ, Γκμπαμέν και Άλαν.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Νιούκαστλ. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε εύκολα τη νίκη. Απόψε, θα επιδιώξει να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ζεσούς, Γκαρθία και Γουόκερ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Γκουντογκάν.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τσέλσι και Αστον Βίλα

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι υποδέχεται την Άστον Βίλα. Οι «μπλε» έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Τα αμυντικά τους προβλήματα ήταν αρκετά, ενώ και επιθετικά δεν είχαν την καλύτερη επίδοση. Έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα τους και χρειάζονται βελτίωση. Για το σημερινό παιχνίδι θα γίνει ροτέισον από τον Λάμπαρντ. Η μοναδική απουσία που καταγράφεται, είναι αυτή του Ζιγιέκ.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα έρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα το τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μία ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Μινγκς, Μπάρκλεϊ, Τρεζεγκέ και Γουέσλεϊ.

Στα άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Κρίσταλ Πάλας διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λέστερ.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις