Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ώρα επιστροφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ώρα επιστροφής!

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Έτοιμος να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυαρα ο Αμρ Ουάρντα κατ απαίτηση Γκαρσία - Πλησιάζει στην έξοδο ο Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ετοιμάζει να κάνει δικό του τον Άμρ Ουάρντα ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους επαφές με την πλευρά του Αιγύπτιου. Kαι όπως όλα δείχνουν, το τοπίο της υπόθεσης θα ξεκαθαρίσει αύριο. Την ίδια ώρα, όλα είναι ανοιχτά για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με την πόρτα της εξόδου να είναι το επικρατέστερο σενάριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SDNA», ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στην λίστα του τον Ουάρντα, που πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με τον Βόλο. Ενώ, η διαφαινόμενη επιστροφή του αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία, κάτι που θα επηρεάσει αρκετά την έκβαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, ο «δικέφαλος» προτιμάει να δαπανήσει περισσότερα λεφτά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός χαφ. Οι άνθρωποι της ομάδας καταστρώνουν τα σχέδια τους, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη και να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ. Τον Ουάρντα των γνωρίζουν καλά στον ΠΑΟΚ και είναι ενήμεροι για τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα του. Όμως, η έγκριση του Πάμπλο Γκαρσία για την απόκτηση του, διευκολύνει την επιστροφή του στην ομάδα.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Μπίσεσβαρ

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ τρέχουν να καλύψουν και τα υπόλοιπα κενά, που υπάρχουν στο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν μπορούν να μπαλωθούν όλες οι τρύπες του ρόστερ και έτσι αποφασίστηκε να γίνουν μόνο οι κινήσεις που θεωρούνται απαραίτητες.

Την ίδια ώρα, η επικείμενη επιστροφή του Αιγύπτιου στην Τούμπα βγάζει εκτός πλάνων τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ενώ, μια αποχώρηση του Ολλανδού θα δημιουργήσει μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς οι μόνοι διαθέσιμοι για να καλύψουν τις θέσεις θα είναι οι Τζόλης, Ζίβκοβιτς και Μούργκ. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ήδη κινούνται για την λύση της συνεργασίας τους με τον Μπίσεσβαρ και ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής στον εξτρέμ του Βόλου. Πάντως, το τοπίο φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει αύριο και θα φανεί αν θα κλήσει η ομάδα συμφωνία με τον Ουάρντα.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις