Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Πιράρ πίσω από Διούδη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Πιράρ πίσω από Διούδη

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Τον 25χρονο γκολκίπερ της Μπέβερεν σκέφτονται Μπόλονι και Ντρεοσί για back-up του Ελληνα κατόχου του “άσου”

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Το πρόβλημα οσφυαλγίας που αντιμετωπίζει ο Σωκράτης Διούδης, έχει προκαλέσει των προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται. Παράλληλα, ο Λάζλο Μπόλονι και Πιέρ Ντρεοσί επιθυμούν την ενίσχυση της θέσης, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στην θέση «1» της ομάδας. Έτσι, εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Μάλιστα, ήδη έχουν στο «μικροσκόπιο» τους κάποια ονόματα. Αυτό προκύπτει και από το δημοσίευμα της «SportDay», στο οποίο συνδέουν τον Λούκας Πιράρ με το «τριφύλλι». Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Μπέβερεν, με τους Μπόλονι και Ντρεοσί να γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά του Βελγίου. Ο 25χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετές μέρες, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν εκτενώς την περίπτωση του.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Το βιογραφικό του Πιράρ

Ο Πιράρ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης. Ενώ, αγωνίστηκε για μία τριετία στην Σεντ-Τρούιντεν (20+6-2019). Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπέβερεν, με την οποία παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός την φετινή σεζόν, έχει περάσει πλέον σε δεύτερο πλάνο και δεν υπολογίζεται. Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 και οι ιθύνοντες της ομάδας του εξετάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του ως δανεικός έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις