Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US τελικός – νικητές: Ενθουσίασαν Μεταξά – Ξιάρχο, “χτύπησε κόκκινο” η τηλεθέαση
LIFESTYLE

J2US τελικός – νικητές: Ενθουσίασαν Μεταξά – Ξιάρχο, “χτύπησε κόκκινο” η τηλεθέαση

J2US τελικός - νικητές: Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε.

J2US τελικός – νικητές: Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US, αναδεικνύοντας μεγάλους νικητές τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με την Josephine. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα χάρισαν ξεχωριστές εμφανίσεις κι η επιμονή τους για ένα καλό αποτέλεσμα επιβραβεύθηκε τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο κι από το τηλεοπτικό κοινό. Η αρχική αγωνία γρήγορα μετατράπηκε σε χαμόγελα αφού το ζευγάρι προσπάθησε αρκετά να δημιουργήσει ιδιαίτερες εμφανίσεις όλους αυτούς τους μήνες.

Μετά από μια βραδιά λαμπερών εμφανίσεων τα τρία ζευγάρια κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση αλλά η νίκη κρίθηκε στα σημεία. Η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο μπορεί να μην παρέλαβαν το βραβείο αλλά είχαν μία πολύ καλή πορεία μέσα στο σόου. Ωστόσο οι εξαιρετικές τελευταίες εμφανίσεις του Νάσου και της Josephine φάνηκε ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το ζευγάρι που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

J2US τελικός – νικητές: Παρέλαβαν από τους περσινούς νικητές

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κι η Josephine ενθουσιασμένοι, άκουσαν για τελευταία φορά τα σχόλια των κριτών με χαμόγελο. Μάλιστα ο Νάσος ανέφερε ότι στην αρχή δεν τα πήγαιναν τόσο καλά και δεν τους αναγνώριζαν τόσο μέσα στο σόου αλλά τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν. Οι προηγούμενοι νικητές Τάσος Ξιαρχό και Κόνι Μεταξά ήταν φυσικά εκεί για να παραδώσουν το βραβείο στους νέους νικητές του J2US.

J2US τελικός: “Φωτιά” η Κόνι

Το ντουέτο που ξεχώρισε όσο κανένα άλλο στην πρώτη σεζόν του J2US από το OPEN, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχο εμφανίστηκαν στον τελικό του σόου το βράδυ του Σαββάτου. Σε κατακόκκινο φόντο και συνοδεία χορευτών, η Κόνι και ο Τάσος εμφανίστηκαν στη σκηνή του J2US φορώντας λεοπάρ κοστούμια. Το ζευγάρι που έδεσε μέσα από το σόου πέρσι, από το οποίο αποχώρησε με το τρόπαιο, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι μαζί, με τίτλο «Θέλω και δε θέλεις».

J2US τελικός: Σκαρφάλωσε στο 40,1% ο μεγάλος τελικός του J2US

Την τελευταία μάχη για την τηλεθέαση έδωσε το J2US το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου. Ο μεγάλος τελικός του show ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Ζόζεφιν να αναδεικνύονται νικητές. Όσον αφορά την τηλεθέαση, ο μεγάλος τελικός του show σημείωσε μέσο όρο 23% στο γενικό σύνολο και 23,3% στο δυναμικό κοινό. Να σημειωθεί, επίσης, πως το J2US έκανε τα υψηλότερά του νούμερα κατά τη διάρκεια που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του show.

Συγκεκριμένα, στο τέταρτο 01:15 – 01:29, το J2US σκαρφάλωσε στο 40,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε στο 38%. *Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις