Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Έχασε την μάχη ο 45χρονος Ηλίας Φουντούνας

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Έχασε την μάχη ο 45χρονος Ηλίας Φουντούνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Ο 45χρονος διαμεσολαβητής των Ρομά κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Τρίκαλα. Την περασμένη εβδομάδα είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

27.12.2020 | 17:47

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην κλινική και στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ηλίας Φουντούνας, διαμεσολαβητής των Ρομά των Τρικάλων, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Ηλίας Φουντούνας, 45 ετών, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αρχές του μηνός. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν μέρα με την ημέρα, ενώ την περασμένη εβδομάδα και ενώ είχε αποσωληνωθεί, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί τον επανέφεραν, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε κι άλλο, σύμφωνα με το trikalavoice.

Η τραγωδία για την οικογένειά του είναι ασύλληπτη, καθώς προ ημερών έφυγαν από covid-19 η μητέρα του και οι δυο του γαμπροί, από κόρη και αδελφή. Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στους Ρομά κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Το έκανε και ο ίδιος σχολαστικά, αλλά η καθημερινή του επαφή με κόσμο, καθώς ήταν ο διαμεσολαβητής των Ρομά των Τρικάλων και εργάζονταν στο Δήμο Τρικκαίων, τελικά τον έφερε και τον ίδιο αντιμέτωπο με τον ιό.

Ηλίας Φουντούνας
Δείτε ακόμη
Το Twitter τα “χώνει” στον Παππά – Βρήκε την ώρα να κάνει κριτική για τα εμβόλια
Εμβολιάστηκε ο Τσιόδρας – «Δεν είναι το τέλος ακόμη»
Εμβολιάστηκε στο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός – «Χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες»
CDC: Πώς να γιορτάσετε με ασφάλεια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Στα 342 τα νέα κρούσματα – 53 θάνατοι
Κορονοπάρτι στην Χαλκιδική – Επτά συλλήψεις και πρόστιμα
«ΕμβολιάΖΩμαι Γιατί ΝοιάΖΩμαι» – Πέντε λόγοι για να κάνουμε το εμβόλιο
Στη «μάχη» κατά του κορονοϊού η Ευρώπη – Ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί
Exit mobile version