Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσε τον γιο του – Κρήτη: Κατέληξε ο 26χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον γιο του – Κρήτη: Κατέληξε ο 26χρονος

Μαχαίρωσε τον γιο του - Κρήτη: Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου πατέρα και του 26χρονου αδελφού

Μαχαίρωσε τον γιο του – Κρήτη: Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ο 26χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας, ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Θερίσσου στην Κρήτη. Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ο 26χρονος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς είχε δεχτεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στις 05.00 το πρωί της Κυριακής.

Το σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι ότι τον 30χρονο φέρεται ότι μαχαίρωσε ο πατέρας του με τη βοήθεια του άλλου γιου της οικογένειας. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου πατέρα και του 26χρονου αδελφού, όλοι τους Αλβανικής υπηκοότητας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού. Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο».

Ομάδα ΔΙΑΣ μηχανή Αστυνομία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις