Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Τρεις κανονιές!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Τρεις κανονιές!

Πρέμιερ Λιγκ - boxing day: Η Άρσεναλ διέλυσε 3-1 την Τσέλσι - Διπλό η Εβερτον 1-0 στο Σέφιλντ - Ισόπαλη η μάχη του Λέστερ, 2-2 με Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκboxing day: Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε το ντέρμπι. Η Άρσεναλ νίκησε 3-1 την Τσέλσι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν. Η Άρσεναλ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, κερδίζοντας ένα πέναλτι. Στο 34’ ο Λακαζέτ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της με μία φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Τσάκα.

Στο β’ μέρος, οι «κανονιέρηδες» μπήκαν ξανά δυνατά και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις και βρήκαν τρίτο γκολ. Στο 56’ ο Σάκα έγραψε το 3-0. Η Τσέλσι ανέβασε τον ρυθμό της και προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τους γηπεδούχους και έκανε αρκετές φάσεις, όμως η Άρσεναλ φαινόταν να αντέχει. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 85’ με τον Έιμπραχαμ. Ενώ, έξι λεπτά θα μπορούσαν να είχαν βρει και δεύτερο γκολ, όμως ο Λένο είπε όχι στην εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο και η Άρσεναλ πήρε τη νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Ισόπαλη η μάχη στο Λέστερ

Ματσάρα και στο «Κίνγκ Πάουερ». Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν ισόπαλες στο 3-3. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν φορτσάτες και έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 23’ ο Ράσφορντ έκανε το 0-1. Οι «αλεπούδες» έβγαλαν αμέσως αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 31’ ο Μπαρνς πέτυχε το 1-1. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα. Έκαναν αρκετές φάσεις και πάλεψαν για τον έλεγχο. Η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ. Στο 79’ ο Φερνάντες έκανε το 1-2. Όμως, η Λέστερ είχε ξανά την απάντηση. Στο 85’ ο Βάρντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να πιστώνεται ως αυτογκολ στον Τουανζέμπε. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ (Γκούντογκαν 14’, Τόρες 55’). Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 0-1 από την Έβερτον (Σίγκουρντσον 80’). Η Άστον Βίλα νίκησε 3-0 την Κρίσταλ Πάλας (Τραορέ 5’, Χάουζ 66’, Ελ-Γκαζί 76’). Ενώ, Φούλαμ και Σαουθάμπτον έμειναν ισόπαλες στο 0-0.

Gundogan scores for City against newcastle

Δείτε ακόμη:

Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις