Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Βλέμματα για Καρασκάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Βλέμματα για Καρασκάλ

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Στο λιμάνι καλοβλέπουν την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ που παίζει και σε άλλες θέσεις

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ, Χόρχε Καρασκάλ. Έτσι, εκτός από την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως σκέφτονται να κινηθούν και για ενίσχυση στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Αργεντινής, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό Κολομβιανό μεσοεπιθετικό των «εκατομμυριούχων».

Όμως, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού για τον 22χρονο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες. Μεταξύ των οποίων οι Μπενφίκα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ασχοληθεί αρκετά με την περίπτωση του Καρασκάλ και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί και να συνεισφέρει σε αρκετές θέσεις (δεκάρι, εξτρέμ και στις δύο πλευρές του κέντρου) στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, τους έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Πολλοί οι μνηστήρες

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που εξετάζει τον παίχτη. Καθώς για την απόκτηση του φαίνεται πως ενδιαφέρονται και άλλα κλαμπ, όπως οι Μπενφίκα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Να τονίσουμε, πως ο Χόρχε Καρασκάλ πήρε μεταγραφή για την Ρίβερ Πλέιτ τον Ιανουάριο με 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την Καρπάτι Λβιβ. Ενώ, σε νεαρότερη ηλικία είχε αποτελέσει και παίχτη της δεύτερης ομάδας της Σεβίλλης. Χωρίς πάντως να καταφέρει να καταξιωθεί και στους άνδρες.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις