Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2021: Προσέξτε τι θα ευχηθείτε φέτος

PLUS

Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2021: Προσέξτε τι θα ευχηθείτε φέτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2021: Ο νέος χρόνος καταφθάνει και θα έλεγε κανείς πως αυτές οι μέρες κυλούν κάπως περίεργα τις φετινές γιορτές.

26.12.2020 | 16:26

Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2021: Ο νέος χρόνος καταφθάνει και θα έλεγε κανείς πως αυτές οι μέρες κυλούν κάπως περίεργα τις φετινές γιορτές. Γι’ αυτό πρέπει να τις ζήσουμε και να τις νιώσουμε όπως τους πρέπει. Ο ερχομός του Νέου χρόνου εορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο με χαρά και λαμπρότητα και ιδιαίτερα στον χριστιανικό κόσμο καθώς συμπίπτει χρονικά με τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων.

Ευχές για Καλή Χρονιά

– Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2021 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

– Ευτυχισμένο το 2021. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

– Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ΄ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά!

– Ευχόμαστε σε εσένα και την οικογένειά σου, η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.

– Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές & αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!

– Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ!

Exit mobile version