Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού μωρό: Ο Κικίλιας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία
LIFESTYLE

Μπαλατσινού μωρό: Ο Κικίλιας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία

Μπαλατσινού μωρό: Με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο συνόδευσε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μπαλατσινού μωρό: Με τον πιο όμορφο τρόπο, την μεγαλύτερη ευλογία της φύσης στα χέρια τους, θα αποχαιρετήσουν το δυσάρεστο 2020 Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού. Η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα των Χριστουγέννων στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας δε θα μπορούσαν να είχαν ζητήσει καλύτερο δώρο για τις φετινές γιορτές. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ για τον υπουργό Υγείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή λόγω κορονοϊού, αυτό είναι το μεγαλύτερο ευτύχημα, μιας και είναι το πρώτο του παιδί!  Όταν ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού, είχε γράψει στο Instagram «Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε την πρώτη φωτό μετά τον ερχομό του γιου του, όπου βλέπουμε τον ίδιο να κρατά το χέρι της συζύγου του, ενώ η λεζάντα είναι συγκινητική. «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα.

Κικίλιας Μπαλατσινού γάμος

Μια όμορφη περίοδος αρχίζει…

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Τζένη Μπαλατσινού κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και πήγε στο ησυχαστήριό της, όπως ονομάζει την Πάτμο, μαζί με τα παιδιά της. Δεν ήθελε να γίνει γνωστή η είδηση και να έρθει αντιμέτωπη με σχόλια και κάμερες. Οι διακοπές τους με τον Βασίλη Κικίλια ήταν όλες κι όλες 5 ημέρες. Στις 15 Αυγούστου επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα. Η κοιλίτσα του πρώην ακριβοπληρωμένου μοντέλου, δεν τους επέτρεπε να το κρατήσουν μυστικό για πολύ ακόμη. Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης.

«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί». Αυτό έλεγε η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγο καιρό κάθε φορά που κάποιος την ρωτούσε αν στα πλάνα του ζευγαριού ήταν ένα παιδί. Λίγους μήνες μετά, στις 25 Δεκεμβρίου 2020, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κρατάνε στην αγκαλιά τους τον μικροσκοπικό γιο τους…

Βασίλης Κικίλιας μωρό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις