Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευχές για Χριστούγεννα: Έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, τρόλαρε τα «copy-paste»
LIFESTYLE

Ευχές για Χριστούγεννα: Έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, τρόλαρε τα «copy-paste»

Ευχές για Χριστούγεννα: «Κυρία Βέφα μου παρακολουθώ τις συνταγές σας χρόνια! Χρόνια πολλά!» σχολίασε μια άλλη χρήστης χιουμοριστικά.

Ευχές για Χριστούγεννα: Είναι γνωστό, πως κάθε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και… Πάσχα, οι ευχές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και στα κινητά μας, είναι πανομοιότυπες. Το πολύ πολύ, κάποιος να κάνει τον κόπο να προσθέσει το όνομα του παραλήπτη, αλλά ως εκεί. Αυτό ακριβώς το γεγονός τρολάρει με ανάρτησή του ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, που εκτός από μετρ της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, λατρεύει τα social media. Ανήμερα των Χριστουγέννων λοιπόν, ο Άκης Πετρετζίκης «ξαναχτύπησε» με μια τρολ ανάρτηση για τις τυποποιημένες ευχές των γιορτών που όλοι συναντάμε στα social media.

«Αγαπητοί φίλοι θέλω να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα. Αυτές τις μέρες έχει γεμίσει το κινητό μας με μηνύματα που δεν είναι αυθεντικά χωρίς συναισθήματα! Οι περισσότεροι κάνουν copy-paste μηνύματα άλλων απλά για να τελειώνει η δουλειά τους! Εύχομαι τα καλύτερα για το 2019 Νίκος» έγραψε στο Insta Story, αλλά και σε ένα νέο Post στην σελίδα του facebook, αφήνοντας πολλούς να απορούν.

Η ανάρτηση στο Facebook συγκέντρωσε περισσότερα από 24 χιλιάδες like, με τον Άκη Πετρετζίκη να μην σταματά να λαμβάνει σχόλια από το πρωί των Χριστουγέννων. «Ένας μικρός θεούλης» του έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση. «Κυρία Βέφα μου παρακολουθώ τις συνταγές σας χρόνια! Χρόνια πολλά!» σχολίασε μια άλλη χρήστης χιουμοριστικά.

Άκης Πετρετζίκης Instagram

Άκης Πετρετζίκης: Το… σχεδόν ειρωνικό σχόλιο για το τρέιλερ του MasterChef

To MasterChef 5 είναι γεγονός και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο trailer, το οποίο συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε εκείνους που το σχολίασαν ήταν και ο νικητής του πρώτου MasterChef, Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εξέφρασε και ένα παράπονο. «Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5… Εγώ σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Άκης Πετρετζίκης tweet
Το τρέιλερ

Ουσιαστικά, ο Ακης Πετρετζίκης εξέφρασε το παράπονό του καθώς στο τρέιλερ του MasterChef 5 είδαμε τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με δεμένα τα χέρια και τα μάτια σε ένα βανάκι να μεταφέρονται σε άγνωστη τοποθεσία. Οι τέσσερις απαγωγείς τους ήταν οι νικητές των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος, οι οποίοι απειλούν τους κριτές και μέντορές τους και τσακώνονται μεταξύ τους για τον καλύτερο MasterChef. Αυτός που έλειπε ήταν ο Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στο πρώτο MasterChef. Η ανάρτηση έγινε viral και όλοι φυσικά έσπευσαν να τον υποστηρίξουν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις