Αρης – μεταγραφές: Για κόλπο γκρόσο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Για κόλπο γκρόσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αρης - μεταγραφές: Προσωπική επιλογή Καρυπίδη η προσπάθεια απόκτησης του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ, Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο

26.12.2020 | 22:48

Αρηςμεταγραφές: Θέλει να ντύσει στα «κίτρινα» τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ο Άρης! Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την υπόθεση του Ισπανού στράικερ, τον οποίον θέλουν να αποκτήσουν για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Μάλιστα, αποτελεί προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα της «κίτρινης» ΠΑΕ. Θυμίζουμε, ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο, για την ενίσχυση που θα γίνει στο ρόστερ. Kαι διαπιστώθηκε πως η απόκτηση ενός επιθετικού θα βοηθούσε αισθητά την ομάδα.

Κινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Καρυπίδης εξετάζει την υπόθεση του Γκερέρο και θέλει να κάνει την υπέρβαση, φέρνοντας τον ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του. Θυμίζουμε, ο Ισπανός σέντερ φορ είχε περάσει από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Λεγκάνες. Και αγωνίζεται πλέον στην Αγγλία με την Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Αρης – μεταγραφές: Προσπαθεί να μείνει ελεύθερος

Από την πλευρά του, ο 30χρονος επιθετικός κάνει μία προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα  κάτι που θα βοηθούσε αρκετά την έκβαση της υπόθεσης, κάνοντας πιο «εύκολο» το έργο του Άρη. Μένει μόνο να δούμε αν θα μπορέσουν οι «κίτρινοι» να έρθουν σε συμφωνία με τον παίχτη, ώστε να ενισχύσουν σημαντικά την επιθετική τους γραμμή με τον έμπειρο Ισπανό. Εναν παίκτη επιπέδου αγγλικής πρέμιερσιπ που ασφαλώς μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους κίτρινους του βορρά.

Δείτε ακόμη:

Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα
Exit mobile version