Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λένα Μαντά – πατέρας: Μια σχέση που ελάχιστοι γνωρίζουν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λένα Μαντά – πατέρας: Μια σχέση που ελάχιστοι γνωρίζουν

Λένα Μαντά - πατέρας: Η Λένα Μαντά περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τη σχέση της με τον πατέρα της.

Λένα Μαντά – πατέρας: Έχει μπει στα σπίτια πολλών Ελληνίδων, μέσω των βιβλίων της, ωστόσο λίγοι γνώριζαν τη δύσκολη σχέση που είχε η Λένα Μαντά με τον πατέρα της. Σε μια κατάθεση ψυχής, η συγγραφέας αποκάλυψε ότι δεν έχει συναισθήματα για εκείνον, καθώς όπως λέει δεν την αγάπησε ποτέ. “Για τον πατέρα μου δεν έχω κανένα συναίσθημα. Δεν μπορεί να σου λείψει κάτι που δεν είχες ποτέ. Δεν έχω κλάψει, δεν έχω βουρκώσει καν που πέθανε ο πατέρας μου. Όλα τα κλάματα τα είχα κάνει πιο πριν, όταν μου αποδείκνυε με τον τρόπο του ότι δεν με αγαπούσε” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” στο OPEN. Παράλληλα, περιέγραψε και τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, η οποία της λείπει παρά τα προβλήματα που είχαν κατά καιρούς όσο ζούσε.

“Όσο ζούσε η μητέρα μου η σχέση μας ήταν αρκούντως δυσλειτουργική, ήταν λίγο πιεστική σαν χαρακτήρας. Εγώ δεν τα σηκώνω αυτά, οπότε οι συγκρούσεις ήταν αναπόφευκτες. Όταν έφυγε όμως… ξέρεις τι λένε… φεύγουν όλα τα άσχημα και μένουν τα όμορφα, οι ωραίες αναμνήσεις και έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κλαίω γιατί μου λείπει” σημείωσε.

Τα δύσκολα Χριστούγεννα ως παιδί

Η Λένα Μαντά ανέφερε επίσης ότι τώρα πια της αρέσουν πάρα πολύ οι γιορτές παρότι δεν συνέβαινε το ίδιο όταν ήταν παιδί. “Οι γιορτές τότε ήταν ένα μαρτύριο. Μακάρι να μην ερχότανε καλύτερα. Όταν είσαι παιδί χωρισμένων γονιών, είσαι με τον έναν και πάντα σκέφτεσαι τι κάνει ο άλλος”, δήλωσε με ειλικρίνεια.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τους γονείς της και κυρίως με τον πατέρα της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να παντρευτεί σε μικρή ηλικία τον σύζυγό της Γιώργο. “Ευτυχώς βγήκε καλός και τον κράτησα” σχολίασε, χαριτολογώντας και πρόσθεσε: ¨”Στο δικό μου λεξιλόγιο με τον Γιώργο η λέξη χωρισμός δεν υπήρξε ποτέ. Δεν ήταν εύκολα πάντα. Ήρθαν και πολλές δυσκολίες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις