Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρέας Λοβέρδος – Προοδευτική Συμμαχία: Ηχηρό «όχι» στα σενάρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Προοδευτική Συμμαχία: Ηχηρό «όχι» στα σενάρια

Ανδρέας Λοβέρδος - Προοδευτική Συμμαχία: Κατηγορηματικός ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος,

Ανδρέας Λοβέρδος – Προοδευτική Συμμαχία: Κατηγορηματικός ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, στα σενάρια προοδευτικής συμμαχίας -για την οποία μίλησε ο Γ. Παπανδρέου- αλλά και προοδευτικής διακυβέρνησης, όπως το διατύπωσε στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά. Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τονίζει συνεχώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με προοδευτική αντίληψη.

Συνομιλητές του υπενθύμιζαν με νόημα ότι «από το 2012 ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει σθεναρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την προοδευτική διακυβέρνηση και ότι είναι το κόμμα του λαϊκισμού και της δημαγωγίας». Όπως έχει πει ο ίδιος, δε θέλει καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως επιθυμεί ουσιαστικές αλλαγές στο Κίνημα Αλλαγής. ”Το κόμμα μας, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρέπει να ενισχυθεί κατά πολύ. Κι ο χρόνος που μένει, δεν είναι πολύς”.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Πατρινόραμα», δήλωσε ότι «υπάρχει ανάγκη για μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, ριζοσπαστικής και οραματικής», μίλησε για «προγραμματική συμφωνία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις», και είπε ότι για να υλοποιηθεί η κυβερνητική ανατροπή «θα πρέπει να συμμαχήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις».

Ενώ η Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία της στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, μίλησε για την ανάγκη αλλαγής συσχετισμών και μια αποτελεσματική προοδευτική κυβέρνηση, χωρίς να αναφέρει τον όρο «συμμαχία».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με μάσκα στη Βουλή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις