Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού γέννησε: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κικίλιας!
LIFESTYLE

Μπαλατσινού γέννησε: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κικίλιας!

Μπαλατσινού γέννησε: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σύζυγός της και υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μπαλατσινού γέννησε: Πατέρας έγινε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας, αφού η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα των Χριστουγέννων. Αν και το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση του, μετά και τον γάμο του στον Λυκαβηττό, η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό και τώρα το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το μωράκι του. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019.

Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς απέκτησε ένα ακόμη μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Το love story του ζευγαριού

Η «σπίθα» άναψε σε ένα τηλεοπτικό πλατό το 2017. Η Τζένη Μπαλατσινού, σε ρόλο παρουσιάστριας, υποδέχτηκε τον Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή της «Τζένη Τζένη» στον ΑΝΤ1. Και εκεί, όπως θα αποκαλύψει η ίδια αργότερα, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δικής τους ιστορίας, που οδήγησε σε γάμο και – τώρα πια – σε ένα μωρό που έρχεται. Η 46χρονη τότε Τζένη που συστήθηκε στο κοινό ως Σταρ Ελλάς το 1991 και διάνυσε χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ήταν σε φάση δημιουργίας και ανόδου, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μετά από 18χρόνια γάμου.

Παρουσίαζε μια εκπομπή με τη δική της υπογραφή, ενώ ήδη είχε προχωρήσει στον κόσμο του διαδικτύου, εξελίσσοντας το προσωπικό της blog στην επιτυχημένη ιστοσελίδα jenny.gr. Η πολυπράγμων και «ανήσυχη» Τζένη είχε διαγράψει τη δική της πορεία και στο επιχειρείν με τα καταστήματα Beautyworks, τα οποία «έτρεξε» για σχεδόν μια δεκαετία.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους το Πρώτο Θέμα φέρνει στο φως τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Τότε όλοι άρχισαν να μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια.  Αφού η σχέση τους κυλούσε ήρεμα και όμορφα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Η είδηση του χωρισμού

Όμως ήταν αρχές Απριλίου, όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει λόγω διαφορετικών “θέλω”. Η αλλαγή κατοικίας που δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας σε αστυνομικό τμήμα, όπως υποχρεώνεται να κάνει κάθε βουλευτής σε τέτοια περίπτωση, ανατρέπει το σκηνικό. Ο γνωστός πολιτικός, ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Τζένη και ν’ αποκτήσουν ένα παιδί, ενώ φαίνεται πως η ίδια δεν ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Έναν χρόνο μετά ακριβώς και κόντρα στα δημοσιεύματα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Τα εμπόδια που είχαν μεταξύ τους φαίνεται πως εξαφανίστηκαν και οι δυο τους έλυσαν τα όποια προβλήματα είχαν, παίρνοντας την απόφαση να προχωρήσουν στη ζωή μαζί.

«Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα», είπε με ειλικρίνεια η Τζένη Μπαλατσινού, λίγο πριν το γάμο της, μιλώντας στην Ελεoνώρα Μελέτη. Τον χωρισμό επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικίλιας λέγοντας ότι πήραν αποστάσεις για να σκεφτούν: «Χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα».

Ως απεδείχθη, η σκέψη και των δυο ήταν στην ίδια κατεύθυνση και έτσι στις 10 Απριλίου του 2019, δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή η αγγελία του γάμου τους. Εκείνο το πρωινό η είδηση απλώθηκε στην Αθήνα πιο γρήγορα κι από τα νέα για τον ιό: Παντρεύονται ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού!

Ο γάμος

Η τελετή έγινε δυο μήνες μετά περίπου, στις 16 Ιουνίου, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Η νύφη υπέρλαμπρη μέσα στο Zeus & Dione μεταξωτό νυφικό της, ένα εκπληκτικό φόρεμα, ορισμός του μίνιμαλ αλλά και της καλαισθησίας και του εξαιρετικού γούστου της Τζένης Μπαλατσινού. Ο γαμπρός κομψός και φυσικά πολύ πολύ χαρούμενος. Ο μικρός Μάξιμος ένας κύριος, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα και Αμαλία, εντυπωσιακές αλλά την ίδια ώρα και απλές, στο πλευρό της μητέρας τους.

Οσο για τους καλεσμένους… Ελάχιστοι, έως μετρημένοι, φυσικά συγγενείς αλλά και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ο Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζίδου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης. Εκεί, φυσικά, και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, δημιουργός του Zeus & Dione νυφικού, μαζί με τη μεγάλη κόρη της Σοφία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στην Ήπειρο.

Πλέον, μία καινούρια ζωή ξεκινάει για το όμορφο ζευγάρι κι εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις