Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το Alphafreepress.gr εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!
ΕΛΛΑΔΑ

Το Alphafreepress.gr εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Σφάλουν εκείνοι που σκέφτονται οτι ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα, στην πραγματικότητα μπαίνει μέσα από την καρδιά

Ήταν η αρχή των μεγαλύτερων Χριστουγέννων. Λίγο φαγητό. Καθόλου δώρα. Αλλά, υπήρχε ένας χιονάνθρωπος στο υπόγειό τους.

Markus Zusak, The Book Thief

Ο κόσμος μας ήρθε αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή τραγωδία, που στέρησε τη ζωή από αγαπημένα μας πρόσωπα και επέβαλε σκληρούς περιορισμούς που άλλαξαν άρδην την καθημερινότητά μας.

Θλίψη, άγχος και αγωνία για το αύριο έχουν καταβάλει τον πλανήτη, ενώ το εμβόλιο έγινε η μόνη μας ελπίδα για να βγούμε από τον σκοτεινό λαβύρινθο.

Υιοθετήσαμε στην καθημερινότητα μας νέους τρόπους, δημιουργήσαμε φούσκες, παλέψαμε για να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε… Κάποιοι, δεν τα κατάφεραν και έφυγαν μόνοι χωρίς ούτε μία αγκαλιά, χωρίς ένα αντίο.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι σίγουρα διαφορετικά. Τα παιδάκια με τα σκουφάκια του Άη Βασίλη δεν μας χτύπησαν την πόρτα, τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν ασταμάτητα για ευχές, οι μαμάδες θα κάνουν τις χαρούμενες, γιατί ίσως, να μην κατάφεραν να συναντηθούν με όλα τα παιδιά τους.

Ας κάνουμε μαζί μια ευχή: Να βγούμε όλοι γεροί, μαζί με τους ανθρώπους μας, από τον εφιάλτη του ιού και μέσα από αυτό που βιώνουμε να ξαναβρούμε τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερες περιπέτειες και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Το Alphafreepress.gr εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

selective focus photography of girl an woman hugging each other in front of christmas tree
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις