Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κωνσταντίνος Καζάκος – Τζένη Καρέζη: Ποιο ήταν το αγαπημένο φαγητό του ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κωνσταντίνος Καζάκος – Τζένη Καρέζη: Ποιο ήταν το αγαπημένο φαγητό του ηθοποιού

Κωνσταντίνος Καζάκος - Τζένη Καρέζη: «Η μητέρα μου μαγείρευε πολύ καλά γιατί είχε και καλή δασκάλα την γιαγιά μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Κωνσταντίνος Καζάκος – Τζένη Καρέζη: Για την παιδική του ηλικία μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μοιράστηκε και αναμνήσεις από οικογενειακά Χριστούγεννα με τους γονείς του, Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» είπε: «Εγώ επειδή είμαι παιδί ηθοποιών τα Χριστούγεννα μου και η Πρωτοχρονιά ήταν δεδομένα πράγματα, οι γονείς μου δουλεύαν σε όλες τις γιορτές. Τις υπόλοιπες γιορτινές ημέρες γινόταν χαμός στο σπίτι, κάθε βράδυ είχαμε κόσμο» και συνέχισε:

«Αυτό που θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση τότε, ήταν ένα ρεβεγιόν δεν το είχαμε κάνει σπίτι γιατί είχαν αναλάβει να παρουσιάσουν εκπομπή στην ΕΡΤ1. Με είχαν πάρει και έμενα μαζί. Μετά με είχαν πάει σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιχνίδια και είχα μείνει. Πήρα ένα παιχνίδι που το κράτησα για χρόνια». Μάλιστα αποκάλυψε και αν μαγείρευε η μητέρα του στο σπίτι. «Η μητέρα μου μαγείρευε πολύ καλά γιατί είχε και καλή δασκάλα την γιαγιά μου. Το αγαπημένο μου ήταν μια ρυζοσαλάτα που έφτιαχνε. Έκανε πολύ ωραίες πίτες τα πάντα. Τα Χριστούγεννα ήταν πιο πιεσμένη».

Δείτε ακόμα:

Πώς είναι σήμερα το σπίτι του «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»
Eμίλια Κλαρκ: «Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις