Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Χριστούγεννα 2020: Η σέλφι με την κόρη του – Στην ουρά, με click away
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Χριστούγεννα 2020: Η σέλφι με την κόρη του – Στην ουρά, με click away

Μητσοτάκης - Χριστούγεννα 2020: Έβγαλαν και φωτογραφία, την οποία ανάρτησε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Μητσοτάκης – Χριστούγεννα 2020: Στην ουρά για να αγοράσει βιβλία από κεντρικό βιβλιοπωλείο τον Αθηνών με click away περίμενε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του Δάφνη, πήγαν να αγοράσουν βιβλία.

Μάλιστα, έβγαλαν και φωτογραφία, την οποία ανάρτησε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το σχόλιο «Περιμένοντας να αγοράσουμε βιβλία! Καλά Χριστούγεννα!».

Κυριάκος Μητσοτάκης Δάφνη Μητσοτάκη μάσκες Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες" Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο "Πλειάδες"

Το ευχαριστώ στους υγειονομικούς

Την Τρίτη σε περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους υγειονομικούς να εμβολιαστούν και να περάσουν το μήνυμα, δίνοντας το καλό παράδειγμα. «Ήρθα να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσπάθεια την οποία έχετε καταβάλει. Ξέρω ότι το νοσοκομείο έχει δοκιμαστεί πολύ. Αντέξαμε όμως και θα εξακολουθούμε να αντέχουμε. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη στήριξή μου σε όλο τον αγώνα τον οποίο δίνετε». Αυτό ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

«Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 27 Δεκεμβρίου. Θα εμβολιαστώ και εγώ από τους πρώτους και μετά θα έχουμε μια σταθερή ροή. Πρώτα απ΄όλα να εμβολιαστείτε εσείς και να περάσετε το μήνυμα ότι οι υγειονομικοί, ειδικά οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής, έχουν μια ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους και απέναντι σε αυτούς που φροντίζουν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα εμβολιαστούν. Δεν εκτιμώ -θέλω να το τονίσω, γιατί ακούω διαφορά- ότι θα υπάρξει ουσιαστική αντίδραση στον εμβολιασμό. Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός για όλες τις κατηγορίες των εργαζόμενων. Αλλά εσείς πρέπει να δώσετε πρώτες και πρώτοι το καλό παράδειγμα, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό, οπότε και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις