Αθήνα

°C

Τρίτη

20

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη
LIFESTYLE

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Χριστοπούλου - Παπαγεωργίου: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Pop Up βρέθηκε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας μία άκρως εξομολογητική διάθεση

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Pop Up βρέθηκε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας μία άκρως εξομολογητική διάθεση. Όσον αφορά στο γάμο, η Χριστοπούλου τόνισε πως «από τη μία δεν μου κάθεται ο Αποστόλης να τον παντρευτώ, από την άλλη νομίζω ότι δεν κάθομαι κι εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ ψεύτικο. Ο γάμος είναι μέσα μας… όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι». Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της για ένα παιδί. «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω τότε. Τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ -γιατί είναι σημαντικό να κάνεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που τον θέλεις πολύ και αγαπάς και σε στηρίζει- νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά, όχι δεν μπορώ…».

Αμέσως μετά μίλησε για τις παρεμβάσεις σε εκπομπές. «Εμένα η δουλειά μου είναι η εικόνα ενός ανθρώπου και οι διαφημιστικές του δουλειές. Δεν παρεμβαίνω σε εκπομπές, δεν παρεμβαίνω σε κανάλια, δεν είμαι ο Μίδας των καναλιών, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται… ότι μανατζάρω παρουσιάστριες, μπαίνω στις σκαλέτες, διαλέγω αρχισυντάκτες. Είναι η δεύτερη φορά που με βλέπετε εδώ. Εξοργίζομαι με τα ψέματα», τόνισε και ερωτηθείσα για τον αν παραμένει στο κανάλι απάντησε: «Όχι. Το παιχνίδι τελείωσε, κάναμε τον τελικό, πολύ ωραία περάσαμε, όχι. Καταρχήν, δεν ήμουν στον ΣΚΑΪ, ήμουν στην Acun Medya. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω».

Δούκισσα και GNTM

Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για εκείνη και τη Δούκισσα Νομικού που θα παρουσιάσει την εκπομπή που αρχικά θα παρουσίαζε εκείνη, η Χριστοπούλου είπε:  «Ωραίο είναι που κάνει η Δούκισσα Νομικού το Makeover, είναι ένα από τα παιδιά τα δικά μου. Την πήρα τηλέφωνο γιατί έβλεπα να γράφουν διάφορα. Μου είπε ότι δεν ήξερε πως ήταν να την κάνω εγώ και της είπα δεν έχει καμία σημασία γιατί εγώ δεν έχω κανένα ιδιοκτησιακό κόμπλέξ, δεν μου ανήκει. Την αγαπώ πάρα πολύ και χαίρομαι που επιστρέφει με αυτή την εκπομπή στον ΣΚΑΪ γιατί της πηγαίνει και πάρα πολύ».

Τέλος, όσον αφορά στο GNTM είπε: «To GNTM μου λείπε πάρα πολύ και τώρα που μιλάμε μου λείπει. Είναι μια παραγωγή και ένα κανάλι που ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν τη δουλειά τους και το έχουν αποδείξει σε όλους μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις