Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Την απόλυτη ευτυχία ζει εδώ και λίγες ημέρες η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Την απόλυτη ευτυχία ζει εδώ και λίγες ημέρες η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother». O λόγος φυσικά για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, την ξανθιά δικηγόρο από την Κρήτη, η οποία, μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, αλλά και τα σχέδιά της για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε και την… πολιτική.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει. Η ίδια, μάλιστα, απαντά αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στο «Big Brother».

«Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας», εξηγεί η Άννα Μαρία. Η συζήτησή φτάνει μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις και αν της έκαναν πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τι θα έκανε.

άννα μρία ψυχαράκη big brother

Υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές

«Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου», σημειώνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Παράλληλα η ίδια εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που τη στήριξε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Όλους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός. Ακόμα και εκείνους που δεν γεννήθηκαν Έλληνες. Όλον τον κόσμο που αγαπάει την Ελλάδα μας και τον συνάνθρωπό του».

άννα μρία ψυχαράκη big brother
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις